Astra F Kullanıcıları Buraya

Konforuda yazmadım artık sonucta getirdi götürdüde artık yavas yavas beni sat diyor sanki zaten şu an 107binde 10binkm sonra bide trigerle uğraş.

Seninki yine iyiymiş..Benim ki 245.000 km de...:) Herhafta sonu bi yeriyle uğraşıyorum...:) Boyaları dökülmeye başladı boyatsam hem çok para, hem satarken ne oldu diye sorun çıkarıcaklar...En sonunda folyo kapladım, şimdilik kötü görüntü yok oldu...Biraz daha idare edebilirsem, bende değiştiricem...Ama o süre içinde de iyice dökülürse, satamam elimde de kalabilir...:( :) Eski araçla uğraşmak çok zor...Yeni kasa çıkınca eski kasalar biraz daha ucuzlar diye düşünüyorum..O zaman bende Bertone düşünüyorum..Hayırlısı diyelim yinede..;) :)

bugün gidip bi elektrikçide ön kapılar ayak bölgesi ledli aydınlatma yaptırdım
fena olmadı çok abartılı parlak olmamasına özen gösterdim :D önünü aydınlatacak kadar yanıo

Mehmet abi bizde senin gibi genc adamız ya gönül istiyor spor araclar bertone yakışır tabi ;)

Kardeşim, hurdayı adam edicem diye uğraşıp duruyorum..Bi tane alayım, modifiye derdim de olmasın dedim...Kendinden modifiyeli.. :D Zaten son 10 yıldır Astra G ve F üzerinde olan biri için Astra'dan başkası yalan..;) Ama tabii herşey kısmet...

En güzel araçlar sizlerin olsun..Ama en önce ağız tadıyla, sağlıkla, kazasız, belasız binmeyi nasip etsin Allah..Gerisi Kolay... ;)

En son h kasayla mersine gittim geldm 2 hafta önce ondan sonra benimkiyle gidince biraz tuhaflık oldu en önemli etkende frenler ya şu arabada bi de abs olsaymış tam olacakmış onun dışındada klimayı açınca çekmeme olayı insanı ister istemez soğutuyor keşke diyorum gecen ay 12 verdiklerinde verseydim

fren konusunda haklısın. Ya bizim arabalarda bi gariplik var fren pedalına basıyorum basyorum bomboş gidiyor. Şimdi günde 100-150 km doblo kullanıyorum onun pedalda dokunduğun anda zart diye tutuyor. Aslında onunkide iyi değil sert bassan direk kaymaya başlıyor zaten dengesiz araba. Ama uzun süre onu kullandıktan sonra astraya geçince fren konusunda zorluk çekiyorum. Bi kaç kere öndekine çarpma tehlikesi atlattım. Ama garip olan dobloyu kullanmıyorken astrayla öyle bir bütünleşmiştimki araba ne desem yapıyordu :D şimdi dur diyorum bi süre direniyor.

Bu arada bizim galerici bir akraba var bugün onun yanına uğradık. Asıl amacımız ducayoyla doblonun piyasasını öğrenmekti. Onları konuştuktan sonra tam astraya binip gidicez. Çok yakıyor muhabbeti açıldı. Bizim akraba dediki benim elimde lovato marka lpg kiti var bi araba almıştım üstünde vardı 1 aylık filandı ama işlenmemişti ruhsata bende çıkardım kiti öyle sattım kit elimde 500 e bırakıyım size dedi faturayıda takan şirketle konuşur hallederiz işletirsiniz size maliyeti 800-900 filan olur dedi. Biraz düşündük babamla sonra biz konuşalım diye kalktık. Bu gidişle kullanıcaz arabayı gibi. Ne yapsak acaba.

Birde 98 model ducato 14 2,5D 2005 doblo combi 1,3multijet var satılık. Arayan isteyen olursa aklınızda bulunsun. Yerine doblo maxi almayı planlıyoruz ama opel combo da aldırabilirim gerçi uzun şase lazım bize combo kısa gelebilir ama bakıcaz :D

Son düzenleme:
arka camları sökmeden film yaptırmıştım güzel olmadı camı söküp kendim evde deniyeceğim. ama döşeyi sökemedim. cam açma kolunu kendime doğru çekiyorum bir türlü gelmiyor. ne yapmam lazım söken f ciler varsa veya sökülürken görenler fikir verebilir ler mi?

bizim camlarda hafif bombe var ya işi çok iyi bilen birilerinin yapması lazım yoksa altlardan kalkıyor onuda kartla düzelte düzelte canın cıkıyor genelde arka camlarda sorun oluyor bence siz işi iyi bile birine yaptırın.

Geri