Astra F Kullanıcıları Buraya

arkadaşlar yağ değişimine 5000 km var ama yağ az görünüyor.
kaça kaç yağ kullancam .
bilgi verirseniz sevinirim.

motor tamamen soğuken baktınız değil mi yağa ? ben bu hatayı düştüm önceleri onun için soruyorum. yağ için ise 10 40 öneriyorlar genelde. 5 40 larda var tam sentetik 20 000 de değişim deniyor ama fiyatı daha pahalı 70 civarı diye biliyorum.

arkadaşlar yağ değişimine 5000 km var ama yağ az görünüyor.
kaça kaç yağ kullancam .
bilgi verirseniz sevinirim.
normalde 10 40, 5-30 gibi bişey koydum ben en son tam sentetik
5000km daha çok varmış, uzunca süre bekletip aracı tekrar bak iki çizgi arasıysa mesele yoktur
çok eksiltiyosa kalın yağ koymak da bi çözüm ama hoş değil :)

motor tamamen soğuken baktınız değil mi yağa ? ben bu hatayı düştüm önceleri onun için soruyorum. yağ için ise 10 40 öneriyorlar genelde. 5 40 larda var tam sentetik 20 000 de değişim deniyor ama fiyatı daha pahalı 70 civarı diye biliyorum.
litre mi 70 lira??
ewet soğukken baktım.
kalın yağ yakıt tüketimi ni mi arttırıyor?

bende şu lpg yi taktıralı 3 - 4 ayda bir yag değişimi vs filtre bakımına gidiyordum :D 1 ay oldu yag değişim zamanı geldi yav :D ( 5000 km de değiştiriyorum ben ) :D

bende şu lpg yi taktıralı 3 - 4 ayda bir yag değişimi vs filtre bakımına gidiyordum :D 1 ay oldu yag değişim zamanı geldi yav :D ( 5000 km de değiştiriyorum ben ) :D
Aynen Cengiz yağ ekleme yerine yeni yağ :) bende o civarlarda değiştiriyorum geçen değiştirdiğimde baktık 6000 km olmuş :)

Geri