Artık bilemicem kimdedir ama çok emin konuşma bence Burak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadiya o zaman sonuçları bekliyoruzArtık bilemicem kimdedir ama çok emin konuşma bence Burak
2 hafta içinde çok farklı bişey olucak NGG de..Birinde daha olabilir ama isim vermiyorum
Cengiz senin arabaya angel da yakışır aklına getiriyim bak ben taktırttım aynı renk
Kasırga&Burak' Alıntı:Walla öle Cengiz inş. sıkıntısı büyük olmaz tatil öncesi baş ağrıtmasın Öle bir aracım olsun daha ne olsun 2.5 V6 motor,sırf sesi için alırım walla zaten performansını sölemiyorum motorla beraber 1100 kg olurki o ağırlıktaki aracı şahlandırır
motor zor sığmış yan çıtaların iptali şart oldu bu resimden sonra
İnternette dolaşırken gözüme çarptı ve bana yeni yeni fikirler verdi Hemen Hemen istediğimi yapmış aracında fazla gösteriş yok ama ağzına kadar dolu bir F-SANE
Öle walla önder Evet bende çok beğendim bide ilgimi çeken marşpiyer oldu yanlış hatırlamıyosam bu marşpiyer GTnin olması lazım eğer oluyosa bulmasıda kolay çok güzel durmuş yani hemen hemen belli bile olmuyo aracın hattına uygun şekilde devam ediyomotor zor sığmış yan çıtaların iptali şart oldu bu resimden sonra
İnternette dolaşırken gözüme çarptı ve bana yeni yeni fikirler verdi Hemen Hemen istediğimi yapmış aracında fazla gösteriş yok ama ağzına kadar dolu bir F-SANE
Hayırlısı olsun abi yolda kalmaktansa almak daha iyi Bu arada dediğin rampa çokmu dik veya tam devrini almadan çıkmaya çalışıyosan abi belki ondanda olabilirBenzin ucuzlayacak diye perşembe günü fulletmedim 20 ytllik aldım 85 km olmuş bugün benzin ışığı hiç sönmeden yanıyor benzinliğe bile zor giderim belki 3 ytl olsada fullesek, birde bayırlarda çekişten şikayetçi olan varmı gazı köklememe ragmen 2.viteste sanki bayırda yığılıyor