Astra F Kullanıcıları Buraya

Aynen Cengiz yağ ekleme yerine yeni yağ :) bende o civarlarda değiştiriyorum geçen değiştirdiğimde baktık 6000 km olmuş :)

haftaya gidicem bende bakıma ayın 24 ünde yola cıkıyorum antalya taraflarına :D frenler kaçırıyor biraz, bide ön taraftan direksiyonu saga veya sola kırıınca tak diye bi ses gelmeye basladı :S yag değişim filtreler takozlara bakılacak falan filan :D bakalım neler cıkıcak :D ustam gene der motorumu indiriyoruz diye pinpirikliliğimi oda anladı artıkın :D

haftaya gidicem bende bakıma ayın 24 ünde yola cıkıyorum antalya taraflarına :D frenler kaçırıyor biraz, bide ön taraftan direksiyonu saga veya sola kırıınca tak diye bi ses gelmeye basladı :S yag değişim filtreler takozlara bakılacak falan filan :D bakalım neler cıkıcak :D ustam gene der motorumu indiriyoruz diye pinpirikliliğimi oda anladı artıkın :D
Oda güzel Cengiz Sarı kızınla Antalya gezisi gibisi varmıya :) İnş. küçük bir mebla sıkışmıştır :( yani artık yaş dolayından böyle masraflar çıkabiliyo :(

20090530randoms0173.jpg

İnternette dolaşırken gözüme çarptı ve bana yeni yeni fikirler verdi :) Hemen Hemen istediğimi yapmış aracında fazla gösteriş yok ama ağzına kadar dolu bir F-SANE :cool: :cool: :cool:

Oda güzel Cengiz Sarı kızınla Antalya gezisi gibisi varmıya :) İnş. küçük bir mebla sıkışmıştır :( yani artık yaş dolayından böyle masraflar çıkabiliyo :(

evet bu yolculuk güzel olucak gibime benz,yor :D umarım kucuk bi meblag dır :D tatil öncesi belimi dogrultamam ama nette buldugun aracta baya dolu ve güzel :D dısı sade dısı seni içi beni yakar cinsten gibi bi arac olmuş :D

Cengiz senin arabaya angel da yakışır :D aklına getiriyim bak ben taktırttım aynı renk

evet bu yolculuk güzel olucak gibime benz,yor :D umarım kucuk bi meblag dır :D tatil öncesi belimi dogrultamam ama nette buldugun aracta baya dolu ve güzel :D dısı sade dısı seni içi beni yakar cinsten gibi bi arac olmuş :D
Walla öle Cengiz ;) inş. sıkıntısı büyük olmaz tatil öncesi baş ağrıtmasın :) Öle bir aracım olsun daha ne olsun 2.5 V6 motor,sırf sesi için alırım walla :D zaten performansını sölemiyorum :) motorla beraber 1100 kg olurki o ağırlıktaki aracı şahlandırır ;)

2 hafta içinde çok farklı bişey olucak NGG de..Birinde daha olabilir ama isim vermiyorum ;)

Geri