Astra F Kullanıcıları Buraya

F kasayı seviyorum :D bugün polonun teki oyun istedi oynadım azıcık kendisiyle yazık oldu polocuğa :D riva yolunda ben 5. vites 90 gibi bi hızla sollamaya çıktım nedense bi anda gaza gelip basmaya başladı bende çok sevdiğim 3. vitese atıp yanından geçtim onun yüzünden 110 la girdiğim viraja 140 la girmek zorunda kaldım :D arabanın içinde azıcık sağ tarafa yapıştık ama herhangi bir kopma filan hissetmedim gayet stabildi. Polodaki adam mı? arkamda gözü yaşlı viraj çıkışı arabayı şeridine sokmaya çalışıyordu :D

Bizim arabaların yol tutuşuna diyecek yok zaten polocu bir arkadaşta benim arabanın yol tutuşu seninkinden iyi diye iddaalaştı peki dedim sadece aldım poloyu viraja girdim denemek için oyuncak gibi geldi savurdu aynı viraja bide benimkiyle o girdi ağzını açmadı bizim arabalar oturaklı cidden.

Bizim arabaların yol tutuşuna diyecek yok zaten polocu bir arkadaşta benim arabanın yol tutuşu seninkinden iyi diye iddaalaştı peki dedim sadece aldım poloyu viraja girdim denemek için oyuncak gibi geldi savurdu aynı viraja bide benimkiyle o girdi ağzını açmadı bizim arabalar oturaklı cidden.

Benim arkadaşlar artık yavaş yavaş kavradılar neyin ne olduğunu ilk başlarda dalga geçiyorlardı artık sesleri çıkmıyor :D

Birde google da astra f kolçak diye arattım modacar marka bir kolçak çıktı 75 lira filan aynı kolçağı tuningpiyasa da buldum astra f yazmıyor ama universal yazıyor fiyatıda 30tl daha önce ordan elektrikli anten de almıştım bu kolçağıda almayı düşünüyorum sizce nasıl olur??

http://www.tuningpiyasa.com/?urun-detay_7839_Dirsek_Ayarli_Kolcak_Universal_Gri.html

Yol tutuş demişsiniz..Az önce e5 ten geliyorum. Bakırköy-Etiler arası 2 tane megane II ve 1 tane en son makyajlı kasa clio musallat oldu sanırım 3üde birbirini tanıyo..Sakin sakin giderken bana bulaştılar,bilirsiniz ben gayet yumuşak kullanırım, önce uymadım ama bi yere kadar..Bastım biraz 3üde arkamda bastılar ama gelemediler geçtim bekledim bu sefer 3 ü yanyana geldi rolling gibi oldu ve yine geçtim hemde öyle böyle diil..3.de bunlar önden başladı deli gibi makaslı gittiler geriden gelip yine geçtim.Levent sapağından girmem gerekti artık ve onlar köprüye devam ettiler..Suratlarındaki o angut ifadeyi görmeniz gerekiyodu, hepsi öküz gibi kafalarını bana çevirmişler ve lanet olsun ifadesi vardı suratlarında..Apaçiler...Gerçekten virajlarda arayı kapattım düzlüktede arkamda kaldılar geriden başlamama rağmen..96 model ama gerçekten temiz ve bakımlı bi astra çok çok iyi yürüyo...

yol tutuş konusunda yaşadıklarımı yazmicam, konu kitlenir :D. bencede f kasalar çok iyi yol tutuyor. sağlam lastik ve amartisörünüz yol tutuşundan korkmayın f lerin. ancak eğer amartisör ve lastikleriniz eskiyse dikkatli olun, arkadan bırakabliyor...

evet arkadaşlar güncel zamlardan sonraki yakıt ölçümüm 200tl lik benzin ile 840km yaptım ort hız 100-120 ana yollarda biraz fazla yüklendim :) 200km yakında klima açık tı demekki yaklaşık 240kr yakıyor şehir içi dışı karışık :D
Peki sizlerde nasıl?

ne markalar ne modeller öğrendi f leri
ama sanıyorum yüklüdür kesin deyip avunuyolardır :D

Peki sizlerde nasıl?

Yakıtı bende yeni ölçtüm ; OV 95 mdl 8 V. Ankara trafiğinde her sabah ve akşam 12 km den toplamda 24 km yapıyorunm. 12 km yi yaklaşık 45 daikakada katediyorum. K Ören Kızılay Sıkışık dur kalk bir trafik 11 lt tüketim. LPG de. benzinde hiç denemedim. Gerek kalmadı 11 litre 165 kr yapar ki beni yeterince tatmin ediyor. Yolda ise 7,5 lt ye kadar düşüyor. 115 kr yapar ki buda gayet memnun edici. Ancak şunu sölemek yerinde olacaktır ivelenmede yaklaşık % 15 -20 bir kayıp var. Bunu hissedebiliyorum. Ancak genel manada bir kayıp görmek çok mümkün değil. YAlnız sağ önden ilginç bir ses gelmeye başladı her zaman gelmiyor.
Disk ve balataları değştirdim geçen hafta hepsi 120 tl tuttu. ATE marka. kaliteli orjinal alman. Balata bitiminden hemen önce başlamıştı ses ancak hala geçmedi ve canımı sıkıyor. BEnde de hastalık abi ses gelsimi binemiyorum mutlaka gidecek o ses. Haftsonu göstereceğim. bakalım..

Geri