Benim arabada 105km'de dün 11000tl satarsan alalım dediler.bende ense tıraşını gördüğün gün alırsın dedim.satarsam zaten müzik tesisatını ve mersedes kornamı söker satarım.fabrikadan ilk çıktığı gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim arabada 105km'de dün 11000tl satarsan alalım dediler.bende ense tıraşını gördüğün gün alırsın dedim.satarsam zaten müzik tesisatını ve mersedes kornamı söker satarım.fabrikadan ilk çıktığı gibi
bnce 12500 normal bi fiyat 14-15 bile isteyenler var bu araçlara ancak satış yok acele satlık 11 e giden temiz glslerde var bence 13 civarına çıkabiliyorsa satıcı sizinde satma niyetiniz varsa olabilir. ancak bu temizlikte bu fiyata böyle bir araç bulunmaz yeni resimlerde de çok şık görünüyorTüp yok abi orjinallik konusunda hassas olduğum için taktırmadım ayda 1000km biniyorum aslında ama tüp taktırınca bir sürü sorunlar cıkabilir diye pek sıcakta bakmadım angel var mp3calar pioneer ya işte 12500 istemiştim 12 vermişlerdi şimdide piyasaya bakıyorumda dediğin gibi benim arabaya o fiyat az km 107bin oldu yeni değişen parçası yok.
Hakan senin araba kaç bin km'de.yağ eksiltiyor demişsin.benim allaha şükür motorla ilgili problemim olmadı.aldığımda şarj dinomosu ve ön amortisörler ve triger ve devir daim km'si gelince değişti.bende alalı dört sene oldu artık arabanın dilinden anlar olduk.seneyede dört tane michelin lastik aldımmı tamamdır.
Arabanın yağına bir kaç gün binmediğin zaman bak.yoldan gelip 2-3 saat sonra bakarsan eksik çıkıyor.ben 3 saat sonra baktığımda iki çizği arasında çıkıyor.birkaç gün binmediğimde üst çizgide çıkıyor.bilginiz olsun.aslında 95200km yağ eksiltmek için çok yüksek km'de değil aslında.aracın 91 binde yağı değişmiş su an 95 200 km de.
bugün 1 lt yağ ekledik. hiç yağ kalmamış.