Astra F Kullanıcıları Buraya

aracın 91 binde yağı değişmiş su an 95 200 km de.
bugün 1 lt yağ ekledik. hiç yağ kalmamış.
o çokmuş
bide şöyle deneyebilirsin, tekrar yağ görmediğinde komple yağ değiştirmeye git, çıkan yağı bi ölç ne kadar çıkmış.
o kadar eksiltiyosa problem vardır

arkadaşlar son hız deneyen oldumu hiç? benim 6kişi videom var. nete reklam olmayalım diye bizim elemanların olduğu kısmı sildim. inanmayan olursa onuda yüklerim. 6kişi 211 http://www.youtube.com/watch?v=vdXCI83h1Ic
5 kişi 215 görmüştüm
motor yapıldıktan sonra hiç zorlamamıştım geçenlerde denedim 195te kaldı.

arkadaşlar son hız deneyen oldumu hiç? benim 6kişi videom var. nete reklam olmayalım diye bizim elemanların olduğu kısmı sildim. inanmayan olursa onuda yüklerim. 6kişi 211 http://www.youtube.com/watch?v=vdXCI83h1Ic

güzel hız 6 kişi ile 211. yalnız tehlikeli ya :S ben tek basıma iken yapıyorum hızı :), bi tanıdıgımın yakınları ankarada 2-3 yıl once 5 kişi hız denemesi yaparken takla atıp 5 ide feci şekilde can vermişlerdi.o yüzden korkuyorum genelde annem , babam ve ben oldugumuz için tek basıma iken basmayı tercih ediyorum. geçen hafta bende çok hafif eğimli bi yerde 220 gormuştum.aracı ilk aldıgım günkü denemedede rahat bi şeklde 210 çıkmıştı.

Arabanın yağına bir kaç gün binmediğin zaman bak.yoldan gelip 2-3 saat sonra bakarsan eksik çıkıyor.ben 3 saat sonra baktığımda iki çizği arasında çıkıyor.birkaç gün binmediğimde üst çizgide çıkıyor.bilginiz olsun.aslında 95200km yağ eksiltmek için çok yüksek km'de değil aslında.
Harun abi opellerde yağ eksiltme normal olarak karşılanıyo ecotec motorların yapısından kaynaklı bir eksiltmesi mevcut ama bu bütün ecotecler yağ eksiltir anlmınada gelmiyo :) Yani biraz şans işi diyelim ama fabrika verileri çerçevesinde eksiltiyorsa çokda önemli değil ;)

Sorma walla Cengiz gerçekten çok güzeldi :o 11'de buluştuk Gece 12ye kadar ayrılamadık :kop: neyse hayırlısı olsun ne diyeyim Cengiz keşke bir fırsat bulup gelseydin :( İnş. bi dahaki buluşmada gelirsin :)

evet ya cok güzele benziyor :( neyse aksilik çıkmadıgı taktirde bir daha ki sefere gelicem inş :S

burak lsd li gsi kim? yeni mi geldi o eske? bizim zamanımnızda 1 tane gsi vardı galiba eskde :(

Geri