Astra F Kullanıcıları Buraya

24455d1138093317-vauxhall-astra-mk3-f-incar-pc-dsc01075b.jpg

Bak hemen yerini bile buldum küllüğü kullanmadığım için iptal edip oraya monte edicem :) :) :) Orj.de varmış gibi oluyo denenmiş onaylanmıştır ;)

güzel bişeymiş.
burak bi ara kızılcıklıda görüyodum ben onu rölantide homurdanıyodu hasta olurdum o zamanlar sesine
sanıyorum aynı araç bu

yine birkaç fikir sunalım:D
snc00662.jpg

bu resimdeki ön ek lagunanın ön splitterı hatta sitede bunu corsaya uygulayanlar vardı ancak bizim araçlara uymaz diye düşünmüştüm ama uyuyormuş max maliyetide 50 tldir:) boyansa daha da güzel olur
img0139tko.jpg

bu araçta komple gövde rengi boyanmış ve bence güze olmuş fakat o plastik aksamlarda bir boya atması olursa bu renk araçta facia olur :D

edit : laguna ön eki için şu linke bakabilirsiniz http://www.modifiyem.com/forum/f155/karlik-takma-ve-boyama-98742/
en azından fiber değil esnek bi parça:)

Son düzenleme:
Mavi astradaki ön tampon altı karlık lagunanın demek çok yakışmış ve şık olmuş.panjur ve angellarla beraber.para olsada alsak(panjur,angel,karlık)krizden önce paraları arabaya müzik tesisatı döşedik malesef kalmadı.malum krizde halen devam ediyor.böyle güzel arabaları gördükçe benimki neden böyle değil diyorum kendi kendime

Mavi astra'nın panjur süper ingiltereye gidersem ordan bi tane kapıp gelcem zaten birde şu karlıkta hoş durmuş durduk yere aklımıza bişeyler sokuosunuz :D

Geri