Astra F Kullanıcıları Buraya

yine birkaç fikir sunalım:D
snc00662.jpg

bu resimdeki ön ek lagunanın ön splitterı hatta sitede bunu corsaya uygulayanlar vardı ancak bizim araçlara uymaz diye düşünmüştüm ama uyuyormuş max maliyetide 50 tldir:) boyansa daha da güzel olur
img0139tko.jpg

bu araçta komple gövde rengi boyanmış ve bence güze olmuş fakat o plastik aksamlarda bir boya atması olursa bu renk araçta facia olur :D

edit : laguna ön eki için şu linke bakabilirsiniz http://www.modifiyem.com/forum/f155/karlik-takma-ve-boyama-98742/
en azından fiber değil esnek bi parça:)
Önder Mavi gerçekten süper olmuş ;) Zaten yeni Moda laguna Karlığı nasıl bir malzeme ürettiyse renault bütün araçlara uyumlu :) :) :) Bu arada beyaz için aynı şeyleri söleyemiyeceğim tamponların boyalı olduğu bariz belli olmuşki atma ihtimali yüksek çünkü bu tampona astar atılmamış :( zaten o yüzdende siyah üstüne beyaz atılınca krem rengi elde edilmiş ;) Ayrıca aracıda boğmuş bak bu böle siyah bıraksa daha güzel dururdu ;) Bu işlemlerin aynısını yap Önder on numara olur ama boyatma :( ;)

Madem projeler ortaya sürülmüş benimde aklımda olan işlemleri geçen bir sitede gördüm ve istediğimi yapmış ;) Bu arada nicki hiç yabancı gelmedi sitede üyede olabilir bilmiyorum :)

http://www.mk3oc.com/forum/showthread.php?t=15343

dscn0439gu9.jpg

dsc02211sn7.jpg

dsc00856ch0.jpg

dsc00862vc9.jpg

dsc00882px9.jpg

dsc00884rg6.jpg
motora lafım yok :D ancak tamponlar o şekilde değilde normal üretim gls tamponlar gibi olsa daha güzel olur angellar mutlaka siyah zemin olmalı yan çıtalar çıkmalı bide arka farları pek beğenmiyorum bzm kasalar için led döşenmiş yapsalar harika olur ama bu bomboş onun dışında spoiler zatn var siyah cam filmi güzel olur bide jant lazım sana burak :) bnm planlarımda böyle ama tampon boyama değilde çıkma gls tamponu düşünüyorum temizini bulabilirsem

bu motor sahane olmuş manifold ne kadar acaba fiyatı hakkında bilgisi olan varmı ? manifoldla beraber chip uygulanır sanrıım buna sonra 20-30 hp artış saglanırmı acab ?

herkese selam. Bugün klima ile ilgili bir kaç iş vardı onları halleti usta. bitrdi. işyerine dönüyorum hararete baktım 95 -96 da acan fan acmadı. fanadan tık yok hararet yukseliyor. canım sıkıldı bu arada geldim iş yerine açtım hemen kaputu. Baktım fan çalışmıyor. Fişi takılı. bindim arabaya sıcağa alıp 4 de çalıştırdım kaolriferi. Gösterge kırmızıya dört nala gidiyor. Sonra arkadaki suyu alıp radyaörün üstüne dışrdan doktum. Baktım 100 geçti hararet kırmızya yakın. Suyuna baktım var bu arada fan açıverdi. Canım sıklıdı bayaa. Allah korusun motora hararet te yaptırabilirdik. Sonra baktım göstergeye fanı her zaman açtığı yere geldi. KApandı fan. kapatmadım kontaüı arabayı biraz rolantide çalıştırdım.. sonra hararet yukselince tekrar açtı. aynı yerde kapadı. İlk kez yaptı bu sımıntıyı. Ustayı aradım ya gösterge ya da fan müşürü arızlaıdır dedi. yarın baktırıcam. nazarım değiyor abi arabaya konuşmayacağım artık araba hakkında. canım sıkldı.... :(

motora lafım yok :D ancak tamponlar o şekilde değilde normal üretim gls tamponlar gibi olsa daha güzel olur angellar mutlaka siyah zemin olmalı yan çıtalar çıkmalı bide arka farları pek beğenmiyorum bzm kasalar için led döşenmiş yapsalar harika olur ama bu bomboş onun dışında spoiler zatn var siyah cam filmi güzel olur bide jant lazım sana burak :) bnm planlarımda böyle ama tampon boyama değilde çıkma gls tamponu düşünüyorum temizini bulabilirsem
Walla Önder jant almak için 3-4 sene geçmesi lazım gıcır gıcır lastiklere kıyamam :( Eğer 16' jant alırsamda büyük ihtimal ofsetli jant (büyük ihtimal borbet)alacam :) spor yay başka hiçbir şeye gerek yok :) bide DTM egzoz o kadar ;) sonra motoru yükleee yükleyebildiğin kadarıyla :)

Walla Önder jant almak için 3-4 sene geçmesi lazım gıcır gıcır lastiklere kıyamam :( Eğer 16' jant alırsamda büyük ihtimal ofsetli jant (büyük ihtimal borbet)alacam :) spor yay başka hiçbir şeye gerek yok :) bide DTM egzoz o kadar ;) sonra motoru yükleee yükleyebildiğin kadarıyla :)
:D:Dburak bu motorla uğraşmaya pek değmez hava filtresi egzoz tak yeter
performans isteyene 2.5 alfa verelim:D

lastik konusunda haklısın yazık olur lastiklere yeniyse ancak 14 inç içinde gayet güzel jantlar var 300-400 tl civarına yada en büyüğünden krom jant kapakları :Dgeçen bi takside gördüm 1km den gözünü alıo insanın

:D:Dburak bu motorla uğraşmaya pek değmez hava filtresi egzoz tak yeter
performans isteyene 2.5 alfa verelim:D

lastik konusunda haklısın yazık olur lastiklere yeniyse ancak 14 inç içinde gayet güzel jantlar var 300-400 tl civarına yada en büyüğünden krom jant kapakları :Dgeçen bi takside gördüm 1km den gözünü alıo insanın
Sende haklısın önder yapılmaz diye bişey yok yapılmasına yapılırda çok büyük meblağ isterler hatta bi usta bile buldum ama oda diyo sen paradan haber ver diyo :( İleride inş. :)(project car ;))
Dediğim gibi artık zor ;) ama 16'ofsetli jant aklımda çünkü siyah GL gördüm arkadan çok hoş lastikler hafif dışarıya doğru yatık önlerde aynen öle zaten yandanda çok hoştu ;) 3,5yayda takmış büyük ihtimal çünkü çamurlukta boşlukta yoktu ;) ya siyah zeminli veya angel far eksikti araçta :( oda olsa on numara görüntü vardı araçta :) Bu arada jant kapaklarını sökücem drag modunda gezicem :) :D :D :D krom bizi bozar :D

cumartesi arabayı boş yakalayabilirsem gidip film çektiricem ama şu laguna parçasını aklıma soktunuz siyah tampona direk taksam nasıl durur sizce??

cumartesi arabayı boş yakalayabilirsem gidip film çektiricem ama şu laguna parçasını aklıma soktunuz siyah tampona direk taksam nasıl durur sizce??
bence pek farkedilmez bile :) gls tamponun altına daha güzel durur diye düşünüyorum hatta tampondaki 2 sis farı arasındaki kısım siyaha boyansa harika olur benimde aklıma girdi bu splitter uygun bi zamanda çıkmacılara gitmek lazım:D

Geri