Astra F Kullanıcıları Buraya

ben iş dolayısıyla zaten sanayideyim hep :D geçerken sorucam çıkmacıya yarın. 15-20 liraya alırım heralde :D

Arkadaşlar arabaya 15 jant taksak ne olur?astra f?bim zahmet fikir lütfen? araç astra sedan

gayet güzel olur ne olucak :D
sanırım jantlarınız şu an 14" lastiklerde muhtemelen 175/65/14 yada 185/60/14 dür siz 195/55/15 veya 195/50/15 lastikle birlikte kullanabilrsiniz. Gayette hoş olur ;)

Zaten ojinali 15 jant birşey olmaz.benim arabada 15 jant var.195 55 15 alırsan güzel olur.birde tapon altı karlık soran varmı acaba çıkmacıya fiyat olarak.

herkese selam. Bugün klima ile ilgili bir kaç iş vardı onları halleti usta. bitrdi. işyerine dönüyorum hararete baktım 95 -96 da acan fan acmadı. fanadan tık yok hararet yukseliyor. canım sıkıldı bu arada geldim iş yerine açtım hemen kaputu. Baktım fan çalışmıyor. Fişi takılı. bindim arabaya sıcağa alıp 4 de çalıştırdım kaolriferi. Gösterge kırmızıya dört nala gidiyor. Sonra arkadaki suyu alıp radyaörün üstüne dışrdan doktum. Baktım 100 geçti hararet kırmızya yakın. Suyuna baktım var bu arada fan açıverdi. Canım sıklıdı bayaa. Allah korusun motora hararet te yaptırabilirdik. Sonra baktım göstergeye fanı her zaman açtığı yere geldi. KApandı fan. kapatmadım kontaüı arabayı biraz rolantide çalıştırdım.. sonra hararet yukselince tekrar açtı. aynı yerde kapadı. İlk kez yaptı bu sımıntıyı. Ustayı aradım ya gösterge ya da fan müşürü arızlaıdır dedi. yarın baktırıcam. nazarım değiyor abi arabaya konuşmayacağım artık araba hakkında. canım sıkldı.... :(

barış bey benim bildiğim kadarıyla bizim araçların motorları sıcak sever ve fanı 97 derecede açar yani arabanız normal gibi ama içinizin rahat etmesi açısından sadece opel servise danışın opelden anlamayan birine götürürseniz başınız ağrıyabilir.aracı ilk aldığımda bende komşum olan bitişiğiömdeki tamirciye götürmüştüm aynı sebepten ve az kalsın müşürü değiştirecektim...

barış bey benim bildiğim kadarıyla bizim araçların motorları sıcak sever ve fanı 97 derecede açar yani arabanız normal gibi ama içinizin rahat etmesi açısından sadece opel servise danışın opelden anlamayan birine götürürseniz başınız ağrıyabilir.aracı ilk aldığımda bende komşum olan bitişiğiömdeki tamirciye götürmüştüm aynı sebepten ve az kalsın müşürü değiştirecektim...

haklısınız bizim önceki arabamız ladaydı malum soğuk iklim arabası yazın sürekli hararet yapardı astrayı aldık baktık hararet 100 ü geçiyor sonra kırmızı bölgeye geldikten sonra fan açılıyor bi kaç kere korkmuştuk zaten lada dan kalma bi paranoyaklık vardı hararet konusunda :D

Bu arada biraz önce telefonla konuştum yarın gidip cam filmi çektiricem kısmet olursa:D 150 lira amerikan çizilmez 4 yıl garantili. daha önce iki arkadaşım çektirdi orda memnunlarmış.

Geri