Astra F Kullanıcıları Buraya

Arkadaşlar hayırlı akşamlar hepinize....Özledim muhabbet etmeyii..Sizleri...Her gün 12 saat çalışıyorum...Birde Sağlıklı yaşam için kalan vakitte spor yapmaya çalışıyorum...Bilgisayarı çok kısa süreler açabiliyorum...

Bu arada haber vereyim dedim ....yarın inşallah Lpg taktırıyorum...Atiker'de karar kıldım..Arkadaşım dün taktırdı ve Karasu ilçesine gitti.denemek amaçlı...Hesaplarına göre km de 10 kuruş yakmış..55 km lik yolda...Darısı benzinden şikayeti olup lpg taktırmak isteyenlerin başına inşallah ....
Hoşgeldin aramıza Mutlu abi bu aralar seni göremiyoruz neyse hayırlısı olsun ;) Bu arada hayırlı olsun abicim inş. usta ayarına iyi yaparsa memnun kalırsın bu LPG denen olayda iş ustaya kalıyo kimi acaip memnun kimi fazla yaktığından dem vuruyo :( İnş. usta ince ayarını çekerde gönül rahatlığıyla binersin abicim ;)

Tekrar hoşbulduk Burak'çım...İş yoğunluğundan takılamıyorum malesef...10-15 dk falan kalabiliyorum nette...Mailler ödemeler falan...Neyse mümkün olduğunca uğramaya çalışıcam garaja...Lpg için ise dediğin gibi usta işi önemli...Adapazarı'n da Elbirlik diye bir firma var kaliteli iş yapıyorlar...Hatta montajlarından motor ustaları bile memnun...Yani motorla alakalı bir durumda,lpg kitleri onları iş yaparken engellemiyor... Taktırıp ayara bile gitmeye lüzum görmeyen arkadaşlarım var...Bakalım hayırlısı artık...

günaydın baylar
bende sahile yakın oturuyorum ama deniz kenarına falan kaçamıyorum, işler bitse hava bozuyor falan filan daha sezonu açamadık
izin desen o da yok
işler rahatladıkça bi bakıp çıkıyorum foruma :)

Şahinciler var sahilde inme :)

Aa bi dakka..Sen jantlarını onlara satsana, anlatıyodun ön jantları farklı arka jantları farklı olan var diye..Alıcısı var işte :):)

Gelicenmi bu hafta bizim tarafa?
Yarın iletişim kur abicim benle

arkadaşlar çalışmaktan vakit bulamıyoruz tabi ama çalışmakta güzel çünkü "en zor iş işsizlik" bence...
bu arada f-sane sahipleri ne işle meşgulsünüz?olur ya birbirimize danışacağımız şeyler olabilir...

ben elektrik otomasyon işinde satış sorumlusuyum mesela...

Ben Account Manager ım..Türkiye ye yepyeni bi hizmet sokuyoruz,medya takibi ve analizi ile ilgili firmada yayın yöneticisi ve pazarlama koordinatörüyüm..yayın yöneticisi + pazarlama koordinatörü = Account Manager

Hadi reklam yapayım :)

Şirketim
www.readjournal.com

Bizde hoparlör imalatı yapıyoruz. 8cm den 38cm e kadar bir sürü çeşidimiz var. Çıplak hopalör olarak yapıyoruz kabini kutusu filan yok. Daha çok araba hoparlörü üzerineydi. Daha sonra tavan hoparlöründe yeni bi sistem geliştirip patentini aldık. Şu an 30 ve 38 cm lik büyük seslendirme hoparlörleri üzerinde yoğunlaştık ama en kısa sürede arabalar için woofer işine başlayacağım. Efe abi sitesini koymuş bende koysam mı acaba reklama girer mi :D

Edit: Şimdi siz markayı sorucaksınız bende eğer hoparlörünüzü değiştirmek için bi dükkana girip sorduysanız muhtemelen görmüşsünüzdür ama dikkatinizi çekmemiştir diyeceğim :D Araba ve tavan hoparlörlerinin markası Vostek. Büyük seslendirme hoparlörleride Vblaze :D Bu arada şu parça parça çinden dandik mallar getirip burda montaj yapanlardan değiliz. Nerdeyse tamamını biz yapıyoruz. Zaten bizim gibi üretim yapan 2 firma daha var başka yok koca Türkiyede :D

Son düzenleme:
Bizde hoparlör imalatı yapıyoruz. 8cm den 38cm e kadar bir sürü çeşidimiz var. Çıplak hopalör olarak yapıyoruz kabini kutusu filan yok. Daha çok araba hoparlörü üzerineydi. Daha sonra tavan hoparlöründe yeni bi sistem geliştirip patentini aldık. Şu an 30 ve 38 cm lik büyük seslendirme hoparlörleri üzerinde yoğunlaştık ama en kısa sürede arabalar için woofer işine başlayacağım. Efe abi sitesini koymuş bende koysam mı acaba reklama girer mi :D

Edit: Şimdi siz markayı sorucaksınız bende eğer hoparlörünüzü değiştirmek için bi dükkana girip sorduysanız muhtemelen görmüşsünüzdür ama dikkatinizi çekmemiştir diyeceğim :D Araba ve tavan hoparlörlerinin markası Vostek. Büyük seslendirme hoparlörleride Vblaze :D Bu arada şu parça parça çinden dandik mallar getirip burda montaj yapanlardan değiliz. Nerdeyse tamamını biz yapıyoruz. Zaten bizim gibi üretim yapan 2 firma daha var başka yok koca Türkiyede :D
tebrik ediyor ve işinizde gelecek görüyorum.

Tekrar hoşbulduk Burak'çım...İş yoğunluğundan takılamıyorum malesef...10-15 dk falan kalabiliyorum nette...Mailler ödemeler falan...Neyse mümkün olduğunca uğramaya çalışıcam garaja...Lpg için ise dediğin gibi usta işi önemli...Adapazarı'n da Elbirlik diye bir firma var kaliteli iş yapıyorlar...Hatta montajlarından motor ustaları bile memnun...Yani motorla alakalı bir durumda,lpg kitleri onları iş yaparken engellemiyor... Taktırıp ayara bile gitmeye lüzum görmeyen arkadaşlarım var...Bakalım hayırlısı artık...
O zaman Mutlu abi çok güzelmiş ;) Çünkü bilindiği gibi işini laikiyle yapan artık çok az :( o yüzden dedim yoksa öle takıpta şikayetçi olan çok :( Hayırlı olsun diyelim o zaman tr şartlarında sürekli kullanmak istiyosan abicim gerek var malesef LPGye :( veya benzin fiyatlarını kabullenecen :)

Son düzenleme:
ÖNCELİKLE GÜNAYDIN HERKESE..!

Ben Account Manager ım..Türkiye ye yepyeni bi hizmet sokuyoruz,medya takibi ve analizi ile ilgili firmada yayın yöneticisi ve pazarlama koordinatörüyüm..yayın yöneticisi + pazarlama koordinatörü = Account Manager

Hadi reklam yapayım :)

Şirketim www.readjournal.com

arkadaşlar işlerinizde başarılar ve (şu kriz ortamında da) bol kazançlar diliyorum...

Geri