İlker doğum günün kutlu olsun.Sağlıklı nice mutlu yıllara.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan abi sinirlenme boşvermutlu yıllar ilker
arkadaşlar bazı konularda astra f fiyatı soranlara o etmez çok para falan diyenler oluyor ben f ci olarak felaket kıllanıyorum böyle şeylere
Berkaycım biz ona bişey demiyoruz biz bu arabalar o kadar etmez diyenlere kızıyorurzHakan abi sinirlenme boşver
bahsettıgınız beyaz araçta 12750 ye ve o araç boyasız kazasızsa eder.ama adamın 15 16 bin tl si varsa (ARAÇ KÖTÜ OLDUGUNDAN DEĞİL )daha yenı modele biner diyenlerden biriyim
öyle diyenlere bende kızıyorum.opelim.net te en çok konuşulan ve boşuna F-sane denilen araç 12 13 14 bin etmiyecekte hangısı edecekBerkaycım biz ona bişey demiyoruz biz bu arabalar o kadar etmez diyenlere kızıyorurz
Hakan abi sinirlenme boşver
bahsettıgınız beyaz araçta 12750 ye ve o araç boyasız kazasızsa eder.ama adamın 15 16 bin tl si varsa (ARAÇ KÖTÜ OLDUGUNDAN DEĞİL )daha yenı modele biner diyenlerden biriyim
Berkaycım biz ona bişey demiyoruz biz bu arabalar o kadar etmez diyenlere kızıyorurz
:good:öyle diyenlere bende kızıyorum.opelim.net te en çok konuşulan ve boşuna F-sane denilen araç 12 13 14 bin etmiyecekte hangısı edecek
tam dicektim Burak benden önce davranmış, değişik seçenekler illaki değerlendirilmeli ama bizim arabalara reno9 dan daha kötüymüş muamelesi yapanları trafikte yakalayıp tokat atmak istiyorum
:good:
SAĞOLASIN KARDEŞİM.BENİ HATIRLAMAN ÇOK HOŞUMA GİTTİ.daima birlikte olmak dileğiyle...tüm f cilere selamlar...