Astra F Kullanıcıları Buraya

mutlu yıllar ilker

arkadaşlar bazı konularda astra f fiyatı soranlara o etmez çok para falan diyenler oluyor ben f ci olarak felaket kıllanıyorum böyle şeylere :mad:

mutlu yıllar ilker

arkadaşlar bazı konularda astra f fiyatı soranlara o etmez çok para falan diyenler oluyor ben f ci olarak felaket kıllanıyorum böyle şeylere :mad:
Hakan abi sinirlenme boşver:D
bahsettıgınız beyaz araçta 12750 ye ve o araç boyasız kazasızsa eder.ama adamın 15 16 bin tl si varsa (ARAÇ KÖTÜ OLDUGUNDAN DEĞİL )daha yenı modele biner diyenlerden biriyim:)

bahsettıgınız beyaz araçta 12750 ye ve o araç boyasız kazasızsa eder.ama adamın 15 16 bin tl si varsa (ARAÇ KÖTÜ OLDUGUNDAN DEĞİL )daha yenı modele biner diyenlerden biriyim:)
Berkaycım biz ona bişey demiyoruz biz bu arabalar o kadar etmez diyenlere kızıyorurz :( :( :(

İker abi doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu ve sağlıklı sevdiklerinle beraber seneler dilerim ;)

Berkaycım biz ona bişey demiyoruz biz bu arabalar o kadar etmez diyenlere kızıyorurz :( :( :(

tam dicektim Burak benden önce davranmış, değişik seçenekler illaki değerlendirilmeli ama bizim arabalara reno9 dan daha kötüymüş muamelesi yapanları trafikte yakalayıp tokat atmak istiyorum :)

öyle diyenlere bende kızıyorum.opelim.net te en çok konuşulan ve boşuna F-sane denilen araç 12 13 14 bin etmiyecekte hangısı edecek:)
:good:

tam dicektim Burak benden önce davranmış, değişik seçenekler illaki değerlendirilmeli ama bizim arabalara reno9 dan daha kötüymüş muamelesi yapanları trafikte yakalayıp tokat atmak istiyorum :)

:good:

Ben atıyorum :D ama gaz pedalıyla :D :cool:

Geçen arkadaşla gidiyoruz. Ya dedi bu araba niye gitmiyor hiç ivmelenme filan yok.(orta şeritten sakin sakin gidiyorum) aa sen ivmelenme mi istiyosun bir iki dakikalığına ekonomi modundan çıkabilirim istersen dedim. 5den 3 e alıp 4 ün sonuna kadar devam ettim sonra tamam tamam anladım özür dilerim şakaydı filan dedide bıraktım :D

Bu arada İlker abi doğum günün kutlu olsun.

Son düzenleme:
SAĞOLASIN KARDEŞİM.BENİ HATIRLAMAN ÇOK HOŞUMA GİTTİ.:)daima birlikte olmak dileğiyle...tüm f cilere selamlar...;)

abi doğum günün kutlu olsun :)

arkadaşlar selamlar :D pzt günü konyaya göreve gitmiştim şimdi geldim eve şükür yavv :S öldüm bittim misafirhanede kaldım net yok tv yok bittim :D pzt günü gene konya :(

Geri