Astra F Kullanıcıları Buraya

patron altı ustu ruzgarlık neyını cıtlatıosun yaptır gıtsın...artı bu senın araba fazla havada duruyomus gıbı ya nıye oyle

Son düzenleme:
patron altı ustu ruzgarlık neyını cıtlatıosun yaptır gıtsın...artı bu senın araba fazla havada duruyomus gıbı ya nıye oyle

benimki mi? Yok ya olurmu her yere altını sürtüyor alçaklığından şikayetçiyiz :D Fotoda öyle görünmüştür :D

Hakan abi yaptırdınmı benzin olayını?

İşe giderken kafayı bulup gidersin valla benzin kokusundan :):)

yok yau rüzgarlıklı olan arkadasınki bi yüksek duruyo sanki:D

Günaydın Meli....

Arkadaşlar ayrı kaldığım dönemde başımdan geçenleri anlatayım size.... :)

* Lpg taktırmıştım malümunuz.Arkadaşıma lpgnin nasıl motaj yapıldığını göstermek için kaputu açtığımda bir baktım motor suyu sıfır gibi bişey....Aptal herifler lpg ye su aldıktan sonra ilave etmemşler...Farketmesem tesadüf eseri neredeyse yakacaktık motoru...Tövbe tövbe....
* Geçen günlerde arkadaşımı almak için İzmit-Derince'ye dogru yola koyuldum...Bilenler bilir Cengiz Topel havaalanı(sanırım şuan askeriyenin) ve Özdilek marketin arasında uzun bir düzlük var..O arada arabayı biraz yoklamak geldi içimden.Bakalım dedim lpg nin performansı nasıl diye gazın dibini bulmaya çalışırken takriben 170 km hıza geldimde bir çatırtı geldi..Tırstım tabii...Hemen frenleri yokladım sağlam...Aldırış etmedim devam ettim...Dönüş yolunda bir yerde mola verene kadar arabadan inmemiştim..İndiğimde sol sinyal camının yerinde olmadığını farkettim...Yani bizim sinyal camı hıza dayanamadı ve kendini rüzgara bıraktı... :) :)
* Başka bir gün yine İzmit Gündoğan tepelerine çıkmak durumunda kaldım..Arkadaşımın beni bir hayli sinirlendirmesinin neticesinde o gün hatta gecede arka tamponun sağ köşesinde hatırı sayılır bir sürtme ve hemen üzerinde stop lambasının altında el ayası kadar göçük...İşin kötü tarafı renk atıp tamponun sürtmeden dolayı beyaz görünmesi dikkat çekiyor..Yoklukta bütük zarar olarak hanemize yazılmış oldu bu olayda...

Bunların haricinde Lpg de araç kaba bir hesapla 135 krş yakıyor üstelik henüz ayara gitmedim ve performansı çok güzel... Hakan hiç durma çünkü ne kadar geç kalırsan taktırmadığın günler için hayıflanacaksın... :) Ama sağlam bir yere montajını yaptır...Benim kaputu açtığında Lpgyi bulamazsın... :)

Murat abi sanırım önümüzdeki hafta için Gönen'e gidicem...Muhtemelen fırsatımda olucak...Eğer müsait olursan görüşmek isterim...Haber bekliyorum....Telefonunu değiştirmediysen bende mevcut...

slm garaj bugün tarih saat ekranını led aydınlatma yaptım ayrıca hazır elime almışken panelide led yapayım dedim ama bu arka cam rezistans düğmesini bir türlü sökemedim !!! nasıl sökecem bu düğmeyi bilen varmı bir tek o düğme yüzümdem göğüs panelini çıkaramadım zorlayıpta kırmaktan korktum açıkçası :D

Mutlu abi baya birşeyler atlatmışın Allah daha büyüklerinden esirgesin madem sinyal uçtu sanada yakışır angel :D lpg yi takıpta su eklemeyenleride andım ben şimdi güzelce merak etme sen.

Geri