Astra F Kullanıcıları Buraya

Hüseyin abi bekliyoruz fotoları bakalım...

Çağatay ne gerek var icat çıkartma :D

Bende bugün baktım 430kmde benzin ışığı yanınca sinirlendim klima açmıyorum vites değişimleri 2500 deviri geçmiyor kafayı yiyecem.

benimde gez gez gaz bitmiyor zuhahah bu opet acayip bisi yaaa valla artık göstergede değisim istiyorum hep aynı:D

Hüseyin abi bekliyoruz fotoları bakalım...

Çağatay ne gerek var icat çıkartma :D

Bende bugün baktım 430kmde benzin ışığı yanınca sinirlendim klima açmıyorum vites değişimleri 2500 deviri geçmiyor kafayı yiyecem.

fotolar Mutlu da benden ondan bekliyorum...

yok yok gazı opetten alıorum 3,yada 4, depom bariz 35 km dahafazlagidio araba diş basına

"arkadaşlar selamlar. uzun zaman burda olamadım. Tatile gittim 25 gun kadar. Ve şimdi geri geldim.

F-sane mde bazı sesler gelmeye başladı. Özellijkle yokuşta kalktığımda sağ ön taraftan bir tırrr lama geliyor. Biraz hızlanınca kesiliyor. Baya tırrrrrrrrrr fiyer duyulan bir ses. Ancak yuksek hızda ve her zaman yapmıyor. Otomatik şanzumandan mıdır yoksa akis lerden ya da yuruyende yapar mı ? Umarım şanzuman değldir..... yardımlarınızı bekliyorum."

arkadaşlar bu mesajı 3. kez yazmak zorunda kalıyorum. YArdıma ihtiyacım olduğu halde kımse 3 gundur bir cevap bile yazmadı. acaba mesajlarım mı görünmüyor d,ye düşünmeye başladım. Tama garajda kimseyi tanımıyorum ama tardım edilmesi için bunun şart ıolduğunuda sanmıyorum. Bilgisi olanm arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim..

"arkadaşlar selamlar. uzun zaman burda olamadım. Tatile gittim 25 gun kadar. Ve şimdi geri geldim.

F-sane mde bazı sesler gelmeye başladı. Özellijkle yokuşta kalktığımda sağ ön taraftan bir tırrr lama geliyor. Biraz hızlanınca kesiliyor. Baya tırrrrrrrrrr fiyer duyulan bir ses. Ancak yuksek hızda ve her zaman yapmıyor. Otomatik şanzumandan mıdır yoksa akis lerden ya da yuruyende yapar mı ? Umarım şanzuman değldir..... yardımlarınızı bekliyorum."

arkadaşlar bu mesajı 3. kez yazmak zorunda kalıyorum. YArdıma ihtiyacım olduğu halde kımse 3 gundur bir cevap bile yazmadı. acaba mesajlarım mı görünmüyor d,ye düşünmeye başladım. Tama garajda kimseyi tanımıyorum ama tardım edilmesi için bunun şart ıolduğunuda sanmıyorum. Bilgisi olanm arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim..

malesef yazdığınız konu hakkında bilgim yok ancak bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır ;) gözden kaçmış olabilir

malesef benimde bilgim yok konuyu teknik servise açarsanız daha çok kisi okur ve yardımcı olur buraya astraf i olanlardan baska giren olmadı için pek bisi yazılmaz ama teknik servise editlersen bilen biri illaki çıkar dostum

Barış abi her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz ama benimkisi otomatik şanzıman olmadığı için birşey diyemedim yanlış anlama.

Bugun bizde xenonlandık 6000 k arka sisleride çift yaptım...

fotolar Mutlu da benden ondan bekliyorum...

Abicim benim telefona yükledim fotoları ama anca Adapazarı'na gidince yükleyebilirim...Cafelerde kısıtlı zamanda olmuyor... :)
Murat abimle buluştuk evet..Çok eğlenceli ve bol muhabbetli geçti...Benim düldülün maddiyatsızlıktan içler acısı halini gördü kendileri...
Murat abni yanından Gönen'e dönerken geniş bir yok var orada biraz bastım arabayla 160 km falan oldu yavaşlamak zorunda kaldım..(Yol çalışması)...Yavaşladıktan sonra motor ağrıza lambası yandı...Bir süre öyle devam ettim...Gönen' sapağına geldiğimde stop etti araba....Biraz ilerde durdum bekledimm..Araba marş alıyor ama çalışmıyordu...Sonra Murat abininde telefondan desteğiyle benzine aldıktan sonra çalıştırmayı denedim..Biraz uğraştırdı ama şuan herşeyy yolunda gözüküyor...Lpg taktırdığımdan beri Aygaz koyuyordum..Gönen'de Shell in kendi gazından koydum ne olduğu belli değil tabii..Hem başka Lpg hemde araç alışma aşamasında olduğundan sanırım sıkıntı yaptı yüksek hızda..
Neyse Allah nasip ederse Adapazarı'na döndüğümde resimleri yüklüyeceğim...

Geri