Astra F Kullanıcıları Buraya

herhangi bir anormallik yoktu arabada, yandıktan sonra durdum, arabayı istop ettim tekrar çalıştırıp devam ettiğimde yanmadı, inşllah bir sorun çıkartmaz yha

Egr arızalı değilse başka birşeydende kolay kolay stop etmez ama kafam rahat etsin diyorsan tech2 ye bağlat arıza kodunu öğren.
bende de olmuştu bikaç defa ama bi sorun çıkmadı, cihaza da bağlandı ama sanıyorum söndükten sonra görünmüyor arıza

ya şöyle bi vites topuzuna özendim bunların mandallı vitese uygun olanı yok mudur?
otelf6991.jpg

momo ise bi 200 tl vardır en az:D
hakan abi senin aracın plakayı o hale nasıl getirdiğini anlatır mısın
bende yapmayı düşünüyorum plakalar çok sırıtıyor araçta:(
plakalığı söküp aynı deliklerden vidaladım plakayı yerine ama benimki ortadan delikti
yani plalığı tutan vidalar şu an plakayı tutuyor
yakından hoş durmuyo da karşıdan güzel
bide yazıları edding permanent maker kalemle el işi kalınlaştırdım. 2-3 sene idare etti şimdi yeniden yapmam lazım silindiler epeyce
elle kolay oluyo kabarık yerleri boyadım sadece,

fren balatan bitmeye yakındır oyüzden yakar elfreni lambasını

arkadaşlar selamlar. uzun zaman burda olamadım. Tatile gittim 25 gun kadar. Ve şimdi geri geldim.

F-sane mde bazı sesler gelmeye başladı. Özellijkle yokuşta kalktığımda sağ ön taraftan bir tırrr lama geliyor. Biraz hızlanınca kesiliyor. Baya tırrrrrrrrrr fiyer duyulan bir ses. Ancak yuksek hızda ve her zaman yapmıyor. Otomatik şanzumandan mıdır yoksa akis lerden ya da yuruyende yapar mı ? Umarım şanzuman değldir..... yardımlarınızı bekliyorum.

momo 200 küsür de çakması falan vardır belki diye arıyorum ;)
abi o resım ekledıgın vites topuzu bızımkılere uymuyor:D genelde tofaş lara takıldıgını görüyorum.sitede yedek parça bölümünde momo vites topuzu ve el freni satan üyemız var.ikisine 100 tl istiyor.onlar daha şık olur diye dusunuyorum:)

Arkadaşlar bugün ufak çaplı F buluşması yaşadık... Mutlu Akduman kardeşimle Bandırma'da buluştuık ve çaylarımızı içerken tüm garajın kulaklarını çınlattık.. Mutlu nun yanında olan akrabası arkadaş foto çekti.. yakında Mutlu tarafından konulacak.. hepinze iyi akşamlar.

kaliperleri boyicam ama nası boyicam üseniyorum yaaa

Geri