Astra F Kullanıcıları Buraya

teknık servıse de koydum ancak maalesef ordanda cevap gelmedi. bakcaz artık ilginize teşekkürler.

Çağatay kapı altlarına yaptırda led'i bizde bakalm ben dün yaptıracaktım xenon a gittiğimde söylediğim gibi elektrik alamama meselesinden kaldı ama yaptırırız ya :D

Arkadaşlar keşke bi şekilde hepimiz bir araya gelip tanışabilsek.... ortak noktamız öylesine sağlamki...arada bir tıkansa nefes zoru geçirsede gene de yolda bırakmıyor dimi.....

fotolar için acele etme gidince yükler ve gönderirsin ben sadece Burak' a Mutlu da olduğunu söylemek istemiştim

Son düzenleme:
Berkay ben boyatmıştım ama çamurlukla birlikte 100 tl idi... bide benimki lacivert ve boya bilgisayarla hazırlanması gerekiyor ki ez az 500 gr mı ne hazırlıyorlar bu da maliyeti biraz arttırıyor.. senin arabanın beyaz olması bence avantaj olmasına rağmen 75-80 tl gözden çıkarman gerekir sanırım.

Önderde boyatmıştı oda fiyat konusunda bilgi verir bende pazartesi auto king e götürecem şu ufak çizikten dolayı pastayla çıkarırlar umarım sanayiye kadar gitmişken bide baktıralımsağına soluna kışa ne kaldı :D

tamam abi saolun.ön panjur vs. toparlıcam biraz.dukkanın önünde tampona hep sürtmüşler siyah siyah uyuz oldum:D

bizim boyama siyah tampon üstüne olduğu için plastik astarı gbi ek masrafları var o yüzden farklıdır ücret :)

Arkadaşlar selamlar nasılsınız?

Bi gariplik oldu bugun. Yokuş yukarı çıkarken arabanın devri ayağım sabit gazda iken 3000 e çıktığı anda 2500 e indi sonra 3000 e tekrar çıktı aynı yokuşta 5-6 kez gitti geldi devir.Vites küçültme büyültme hissettim tabiki otomatik şanzımanda ama bu normalde olmuyordu, yokuş evimin oradaki yokuştur, her zaman geçtiğim yokuş. Sonra başka bir yokuşa gittiğimde denemek için yine aynısı oldu. Şanzımandamı sorun acaba düşünüyorum.

Pazartesi servise götürücem tabiki ama yardımcı fikri olabilecek varmı garajımızda?

Arkadaşlar bu resimler 1. Bandırma buluşmasına aittir.. :)

Soldan sağa Sayın abim Hüseyin Murat Çakır ve ben Mutlu Akduman ..

grnt017vri.jpg

grnt01802.jpg

grnt019o.jpg

Geri