Astra F Kullanıcıları Buraya

burak burda hep f kasa kullananlar var, %99u da stock
mod konusunda bilgimiz pek yok yani :rolleyes:

ama senin lastikler çamurluğa mı değiyor?
karter muhafaza bi işine yaramaz...
jantın kaç inç , lastik ebadın kaç
belki hesap kitapla yardımcı olabiliriz :)

O % 1 i kim oluyo peki :)

bRk26 spor yay warmı aracınd awe jantların kaç senin ? bende 17 jant 40 yanak lastik war 6 cm de spor yay war çamurluklar tekerle öpüşmüş durumda sıfıra sıfır şuan sürtme yok ama hiç esnemede yok zatn düşük araba mecbur sert olacak esnemeyecek benim arabam bu düşüklügüyle esnese kesin sürter çamurlukları parçalar düşükse sertlik normaldir yani bence.

arkadaşlar iyi geceler. Sol ayna sizlere ömür. Yalama oldu. Garibim bu son vurmaya dayamanadı. Pazar a gitmek için ara sokağa bıraktım, döndümki ayna ters açılmış :( kapağı arabadan 2 metre önde idi. Bi insanevladı (!) vurmuş geçmiş. Aldım takmaya çalıştım yerine ama maalesef olmadı. iyice yalama oldu galiba. öneriniz varsa bekliyorum arkadaşlar. yoksa silikon japon mapon yapştırıcam aynayı yerine. ya bunun kapanan bir uyumlu modeli yok mu yaa. çok can sıkıcı bu ne abi ayda bir ayna mı bakcaz ya...

bRk26 spor yay warmı aracınd awe jantların kaç senin ? bende 17 jant 40 yanak lastik war 6 cm de spor yay war çamurluklar tekerle öpüşmüş durumda sıfıra sıfır şuan sürtme yok ama hiç esnemede yok zatn düşük araba mecbur sert olacak esnemeyecek benim arabam bu düşüklügüyle esnese kesin sürter çamurlukları parçalar düşükse sertlik normaldir yani bence.
Spor yay Yok Orj Jantları Var Üstünde suanda..Lastik Ebatınıda hatırlamıyorum ki :D

burak burda hep f kasa kullananlar var, %99u da stock
mod konusunda bilgimiz pek yok yani :rolleyes:

ama senin lastikler çamurluğa mı değiyor?
karter muhafaza bi işine yaramaz...
jantın kaç inç , lastik ebadın kaç
belki hesap kitapla yardımcı olabiliriz :)
Abi Bende Zaten Mod olsun diye yazmadım konuyuda yanlış yere sordum evet astra G bölümünü bulamadım dur bi arıyım :D Lastikler Camurluklara Deymiyor Çukurlarda Güm diye vuruyor Jantlar dediğim gibi Orj Jantları Lastik Ebatınıda hatırlıyamıyorum bakıyım yazıyım onu...

Son düzenleme:
arkadaşlar iyi geceler. Sol ayna sizlere ömür. Yalama oldu. Garibim bu son vurmaya dayamanadı. Pazar a gitmek için ara sokağa bıraktım, döndümki ayna ters açılmış :( kapağı arabadan 2 metre önde idi. Bi insanevladı (!) vurmuş geçmiş. Aldım takmaya çalıştım yerine ama maalesef olmadı. iyice yalama oldu galiba. öneriniz varsa bekliyorum arkadaşlar. yoksa silikon japon mapon yapştırıcam aynayı yerine. ya bunun kapanan bir uyumlu modeli yok mu yaa. çok can sıkıcı bu ne abi ayda bir ayna mı bakcaz ya...

bunun kapanan cinsi yok maalesef bende geçen ay sol tarafı değiştirdim;benimkinin yerde parçası bile yoktu; 40 tl ye eski tip ayna aldım;eski tip çok yok piyasada ama 95 sonrası manuel olarak 30 tl ye gayet bol miktarda var....

Geri