Astra F Kullanıcıları Buraya

Astradaşlarım slm:D
Bir sorunum var başına geleniniz varsa yardımcı olurmusunuz lütfen?
Araç lpg de gaz yemiyor, yada gaza çok geç tepki veriyor diyelim. Bu nedenle silkeleme, 1. vitesde kalkarkende stop etme olayı oluyor. benzinde gezdim bütün gün benzinde normal. bu daha önce yine olmuştu sonra kendi kend,ne düzelmişti.
Sizce neden oluyor. tecrübe edeniniz varmı? teşekkürler şimdiden.

sanırım araçlar aynı senin ki hb mi?

Evet abi HB, 97 GLS benimki Sizinkide Öyle Sanırım :) Ben Dısardan aldım Paspas Direk Attım :) Sonra Hepsiburadaa Gorunce Ordan Sipariş Ettim Yeni Paspas Olunca Arabaya Sıfır Havası Kattı 7-8 Aydır Kullanıyorum :) Gayette Memnunum Yani Çok Tırsmıtım Koku var Koku var Diyordu Millet Ben Hiç Koku Falan Alamadım :D

Araç lpg de gaz yemiyor, yada gaza çok geç tepki veriyor diyelim. Bu nedenle silkeleme, 1. vitesde kalkarkende stop etme olayı oluyor. benzinde gezdim bütün gün benzinde normal. bu daha önce yine olmuştu sonra kendi kend,ne düzelmişti.

ateşleme sisteminde sorun olabilir; ya da gaz ayarında sorun vardır;eğer yine kendiliğinden düzelirse lpg ecusu ya da regülatörü arızalı olabilir; bu arada lpg filitresi de tıkalı olabilir; filitreyi iptal edip deneyebilirsiniz....

bunun kapanan cinsi yok maalesef bende geçen ay sol tarafı değiştirdim;benimkinin yerde parçası bile yoktu; 40 tl ye eski tip ayna aldım;eski tip çok yok piyasada ama 95 sonrası manuel olarak 30 tl ye gayet bol miktarda var....

teşekkür ederim. bende yapıştırmak yerine 1 tane alıp takayım bari. napalım F-saneyi seven aynasına katlanır. :)

eğer ki filtre takılalı baya km ollmuşsa tıkanmış olabilir.

filtreden

Geri