iyi haftalar F ci arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
s.a
sevgili astra F kullanıcıları 2005-2007 yılları arasında 97 Astra F GLS kullandım maddı nedenlerle sattım aklımda bazı soru işaretleri var bu konularda yardımcı olursanız sevınırım
1.97 astra F kullanırken iki kere kilometre telim koptu bu F kasalarda kronık bır sorunmudur,bir miktar birikim yaptım 98 F GLS düşünüyorum aynı sorunu yasarmıyım
2.Astra F GLS otomatık vites nasıldır sorun yasarmıyım kullanım acısından artı ve eksılerı nelerdir,benzin sarfiyatını nasıl etkıler km/fiyat
3.artık bu seneden sonra F kasa alınırmı yoksa birikimimi ve zamanımı G kasa aramayamı yönlendirmeliyim
saygılarımla
Slm, her iki tarafta orjinal çlmülerdemi?, şöför tarafında kesilip sol ayağın dayama yeride tam oturuyormu cuk diye yerine? ve tüm bunların yanında kokusuda yoksa tavsiye edersen bende almak istiyorum. ancak netten alışveriş yapmıyorum nerden bulabileceğimi biliyormusun başka?aynısını aldım bire bir ölçüde araca uyuyor kesilecek yerleri var zaten aracım 97 model GLS Yenilemek istiyorsanız öneririm, kaucuk kokusuda yok
@ eskikasa yardımlarınız için tesekkur ederim şu anki birikimim 10k civarında ekim kasım gıbı 14k cıvarında olur diye tahmın edıyorum F mi G mi kasa karar veremıyorum hayırlısı dıyorum artık otomatik konusunda yardım beklıyorum