Astra F Kullanıcıları Buraya

arkadaşlar sağ ön amortisörün bulunduğu yerden özellikle sağa ve sola yuavaş dönüşlerde lakırtı lukurtu ve tıkırtı şekilnde ses gelmekte. Kasailerde ve bozuk satıhlarda da arada bir aynı sesi vermekte. usta kontrol ettiğinde sağ amörtisör boluş yapmış dare eder dedi. sol da benimö duyduğum bi ses yok. ayruıca her iki amort,sörde çalışıyor. kasislerden gelen tısır tı :) halen gelmekte. gazlı amaortisör. ne dersiniz değiştmeme gerek varmı. ayrıca değiştirmesem o hali ile yol tutuşu etkliler mi. Bu arada DElphi iki amortisöre 150 dediler. fiyat nasıl..

s.a
sevgili astra F kullanıcıları 2005-2007 yılları arasında 97 Astra F GLS kullandım maddı nedenlerle sattım aklımda bazı soru işaretleri var bu konularda yardımcı olursanız sevınırım
1.97 astra F kullanırken iki kere kilometre telim koptu bu F kasalarda kronık bır sorunmudur,bir miktar birikim yaptım 98 F GLS düşünüyorum aynı sorunu yasarmıyım
2.Astra F GLS otomatık vites nasıldır sorun yasarmıyım kullanım acısından artı ve eksılerı nelerdir,benzin sarfiyatını nasıl etkıler km/fiyat
3.artık bu seneden sonra F kasa alınırmı yoksa birikimimi ve zamanımı G kasa aramayamı yönlendirmeliyim
saygılarımla

s.a
sevgili astra F kullanıcıları 2005-2007 yılları arasında 97 Astra F GLS kullandım maddı nedenlerle sattım aklımda bazı soru işaretleri var bu konularda yardımcı olursanız sevınırım
1.97 astra F kullanırken iki kere kilometre telim koptu bu F kasalarda kronık bır sorunmudur,bir miktar birikim yaptım 98 F GLS düşünüyorum aynı sorunu yasarmıyım
2.Astra F GLS otomatık vites nasıldır sorun yasarmıyım kullanım acısından artı ve eksılerı nelerdir,benzin sarfiyatını nasıl etkıler km/fiyat
3.artık bu seneden sonra F kasa alınırmı yoksa birikimimi ve zamanımı G kasa aramayamı yönlendirmeliyim
saygılarımla

1. iki kere de benimki koptu, yaklaşık 85bin kmdir biniyorum, kronik mi bilmem ama oluyo arada çok da dert değil :)
2.otomatik kullanlara bırakıyorum cevabı
3.bütçe kısıtlı ise o paralara alınabilecek en iyi araba diye düşünüyorum ama üzerine çıkma şansınız varsa 10 yaşından daha küçük bişeyler almanızı öneririm ne de olsa yıllanmış arabalar bunlar
tabi 11 yaş üstü vergi avantajını da düşünmek lazım

@ eskikasa yardımlarınız için tesekkur ederim şu anki birikimim 10k civarında ekim kasım gıbı 14k cıvarında olur diye tahmın edıyorum F mi G mi kasa karar veremıyorum hayırlısı dıyorum artık otomatik konusunda yardım beklıyorum

benim hiç kopmadı benolsam astra almam elindeki paraya bağlı gerçi o parayada daha iyi araba bulaman ozaman astraf al gitsin:D

Filtre değişeli 10 bin km olmadı daha. tıkanmışmıdır bilmiyorum. Ancak bu lpg ecusu sorun yaratıyor ise programla düzelirmi?, LPG regülatörünü test etme şansımız varmı oda yapabilirmi bu sorunu?

Bu lpg adamı arabadan soğutuyor valla. güzelim F im canımın içi onu çok seviyorum kıyamıyorum yoksa sırf lpg yüzünden satıp dizle geçecem.

aynısını aldım :) bire bir ölçüde araca uyuyor kesilecek yerleri var zaten aracım 97 model GLS Yenilemek istiyorsanız öneririm, kaucuk kokusuda yok
Slm, her iki tarafta orjinal çlmülerdemi?, şöför tarafında kesilip sol ayağın dayama yeride tam oturuyormu cuk diye yerine? ve tüm bunların yanında kokusuda yoksa tavsiye edersen bende almak istiyorum. ancak netten alışveriş yapmıyorum nerden bulabileceğimi biliyormusun başka?

@ eskikasa yardımlarınız için tesekkur ederim şu anki birikimim 10k civarında ekim kasım gıbı 14k cıvarında olur diye tahmın edıyorum F mi G mi kasa karar veremıyorum hayırlısı dıyorum artık otomatik konusunda yardım beklıyorum

95 GL OV me yaklaşık 4 aydır biniyorum. 12.000 km yaptım. araba 168 000 MAAŞALLAH şanzumana hala açılmamış. küçük bir sorunu var onunda sorun olup olmadığını bilmiyorum ancak benim pimpirikliliğim olabilir. Ben gayet memnunum. LPG de kulandığım halde perfornamstan yana bir şikayetim yok. Araç 4 ileri şanzuman. Spor ve Kar çekiş modu mevcut ve gayet verimli.
Yakıt konusuna gelince. LPG de yolda sakin bir kullanımla 90 km sabit 7.5 - 8 lt LPG yakıyor. Ş içi ise o kadar sakın kullanmama rağmen 10.5 litrenin altına hala indiremedim. Ankaranın ş içi trafiği dur kalklarla dolu maaşesef. İst a yaklaştık gibi. Ben ezelden bir otomatik hayranı olarak kesinlikle öneririm. Şöyle düşün 168000 de hala revizyone girmemi bir şanzuman ve otomatik ustasınıon dediği "ben buna bu halde en az iki sene daha binerim abi." gerisi size kalmış...

Son düzenleme:
arkadaşlar sağ ön amortisörün bulunduğu yerden özellikle sağa ve sola yuavaş dönüşlerde lakırtı lukurtu ve tıkırtı şekilnde ses gelmekte. Kasailerde ve bozuk satıhlarda da arada bir aynı sesi vermekte. usta kontrol ettiğinde sağ amörtisör boluş yapmış dare eder dedi. sol da benimö duyduğum bi ses yok. ayruıca her iki amort,sörde çalışıyor. kasislerden gelen tısır tı :) halen gelmekte. gazlı amaortisör. ne dersiniz değiştmeme gerek varmı. ayrıca değiştirmesem o hali ile yol tutuşu etkliler mi. Bu arada DElphi iki amortisöre 150 dediler. fiyat nasıl..

Geri