Hakan Abi korna lazımmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende bu paspasdan sipariş ettim. dün geldi. ancak fotoğraftaki gibi üzerinde opel yazmıyor. opel amblemide çok kötü. çakma bir ürün bu. siteye mail yolladım. resimdeki ürünü göndermek zorundalar. yoksa iade edicem. üstelik kokuyoda!!!!!aynısını aldım bire bir ölçüde araca uyuyor kesilecek yerleri var zaten aracım 97 model GLS Yenilemek istiyorsanız öneririm, kaucuk kokusuda yok
lazım olcakHakan Abi korna lazımmı
buji,filtre,yağ,benzin filtresi,yağ filtresi,antifiriz ve triger değiştirirken devirdaim pompası kayış ve gergi bilyalarınıda değiştirmeni öneririm set olarak.ben triğer değişiminde kayış ve v kayışını devirdaimi değiştik.gergi bilyaları sağlam değiştirmeye gerek yok dedi tamirci.şimdi gergi bilyasından çok hafif ses geliyor yakın zamanda değişmesi gerekecekBenim arac 108 binde 115 hatta 120bine kadar bir sorun cıkmazsa bakıma götürmeyi düsünmüyorum o zaman bakıma götürünce ilk aklımdaki triger baska neler degisecek acaba bilgisi olan var mı?
O zaman aracın orjinal.araba şans işi biraz.12 yaşında araçlar ister istemez problem çıkarıyorlar.gönül ister 4-5 yaşında temiz astraya h kasaya binmek ama para meselesi işte.paramız buna yetiyor malesef binmeye devam edecezdireksiyon simidi, torpido, pedallar temiz.
hiç bi sorun yok zaten o yönden.
belki de ona aldandık.
123 bine kadar o zaman.. geçirmeden yaptır 115 i geçirebilirsin amaTriger en son 63binde değişti öneriler için teşekkürler.
binin binin astra f iyidir ben 159 alma gücüm olmadan değistirmeme kararı verdim