Astra F Kullanıcıları Buraya

aynısını aldım :) bire bir ölçüde araca uyuyor kesilecek yerleri var zaten aracım 97 model GLS Yenilemek istiyorsanız öneririm, kaucuk kokusuda yok
Bende bu paspasdan sipariş ettim. dün geldi. ancak fotoğraftaki gibi üzerinde opel yazmıyor. opel amblemide çok kötü. çakma bir ürün bu. siteye mail yolladım. resimdeki ürünü göndermek zorundalar. yoksa iade edicem. üstelik kokuyoda!!!!!

Benim arac 108 binde 115 hatta 120bine kadar bir sorun cıkmazsa bakıma götürmeyi düsünmüyorum o zaman bakıma götürünce ilk aklımdaki triger baska neler degisecek acaba bilgisi olan var mı?
buji,filtre,yağ,benzin filtresi,yağ filtresi,antifiriz ve triger değiştirirken devirdaim pompası kayış ve gergi bilyalarınıda değiştirmeni öneririm set olarak.ben triğer değişiminde kayış ve v kayışını devirdaimi değiştik.gergi bilyaları sağlam değiştirmeye gerek yok dedi tamirci.şimdi gergi bilyasından çok hafif ses geliyor yakın zamanda değişmesi gerekecek

direksiyon simidi, torpido, pedallar temiz.
hiç bi sorun yok zaten o yönden.
belki de ona aldandık.
O zaman aracın orjinal.araba şans işi biraz.12 yaşında araçlar ister istemez problem çıkarıyorlar.gönül ister 4-5 yaşında temiz astraya h kasaya binmek ama para meselesi işte.paramız buna yetiyor malesef binmeye devam edecez

binin binin astra f iyidir:D ben 159 alma gücüm olmadan değistirmeme kararı verdim:D

ben de çok süper bi arabayı cash para alana kadar fimi satmicam diyorum ama
yaşının vermiş olduğu huysuzlukları yapınca bazen çok kızıyorum
öyle bi sinir anında satabilirim bi ihtimal

gerçi epeydir trafikte kimsenin gururunu kırmadım, denk gelse birileri yine arabaya olan sevgim artar belki :)

Geri