Astra F Kullanıcıları Buraya

Halil abi ayna motorunu nasıl montaj ettiğini anlatabilir misin biraz. Elime motor geçerse bende yapabilirim.

bizim aynaların her tarafı tırnaklı; içi çok rahat açılıp parça parça ayrılabiliyor; doblonuj aynası ise kırıktı ve motor mekanizmasını 3 adet vida tutuyordu;vidaları söküp mekanizmayı içinden aldım,sonra bizim aynanın içine oturması için aynayı inceledim ve gördümki içerisinde aynanın manuel olarak çalışmasını sağlamak için biri aynanın dış kabında biri de ayna camının arkasındaki plastikte olmak üzere iki adet plastik var; bu plastikleri yan keskiyle en dipten keserek çıkardım; sonra doblonun mekanizmasını aynanın dış kapağına koydum ve vida yerlerinin birebir denk geldiğini gördüm, ve mekanizmayı aynanın dışına vidaladım sonra aküye bağlayarak denedim ve çalıştığını gördüm; en son iş ayna camını takmaya kaldı ancak ilginçtir ki ordaki tırnaklarda doblonun mekanizmasına birebir oturdu ancak bunun içinde doblonun ayna mekanizmasından 4 adet ufak parça kestim; sonra aynayı araca taktım; aynaya ait 3 adet kablo vardı; bide sol ön cam kumanda panelinden + ve - elektrik aldım ve toplamda bu 5 adet kablo kpaıda ayna düğmesinin bulunduğu yerden sallandı,ertesi gün ise çıkma olarak ayna düğmesi alıp bağladım; aracın içinde aynanın manuel kolunun orada yuvarlak bir delik kaldı,onuda siyah bir kapak yapıştırarak hallettim; son kısmının resmini bugün koyacam; bu işi aşama aşama resimlemeyi çok isterdim ancak herşey biranda gelişti; ama sağ aynaya bir motor bulursam onu monte ederken bir bir fotoğraflayacağım......

benden röle sesi geliyo iflit oldum yaa bisüre elektrik aksamıyla oynamıcam:D

Alican benim teypte de aux var. Torpidonun içindeki sol tarafındaki lamba varya o lambayı sök, kabloyu ordan geçir. Sonra lambayı geri tak. Benimkisi öyle oldu, i pod yada her ne kullanacaksan torpidoda durur hem, hemde kabloyu saklamış olursun ;)

sarkı değistirdiğinde dinlemek istemediğinde torpidoyumu açacan:D

Burak bence de bişey olmaz!!!
Demek artık bu olaya alışacaz demektir :sorry: :sorry: :sorry: Benim üzülmemin sebebi yağ eksiltmesini engelledim diye sevinmişken o gün baktığımda azaldığını görünce hayal kırıklığına uğramam :( Opelin işte iki yönünü sevmiyorum bi yağ eksiltmesi bide motor sıcaklığı onun dışında çok güzel araba :(

sarkı değistirdiğinde dinlemek istemediğinde torpidoyumu açacan:D

Yok Çağatay, benim teyp Pioneer DEH 4950 olduğundan kumandayla değiştirebiliyorum çok şükür torpidoyu açmama gerek yok ;)

Aux kablosunu gizlemek için olan bir öneriydi benimkisi.Aux kullanınca zaten şarkı değiştirmek isterse illa manuel olarak değiştirecek. Kablonun ucu bi alete bağlı olacak sonuçta.

Benim artık hiçbirşey umrumda değil ya yıkatmıyorum bile ne olacak sanki üstüne düştükçe birşey oluyor sakınan göze çöğ batar misali az da ilgiz olalım bakalım nolacak ;)

Geri