Astra F Kullanıcıları Buraya

arkadaşlar... bayramda net başında olamayacağımdan tüm arkadaşlarımın Ramazan Bayramın en içten dileklerimler kutluyorum.. sevdikleri ve yanında görmek istedikleri ile birlikte nice bayram mutluluklarını yaşamalarını Yüce ALAAHTAN temenni ediyorum...

aa ayıca bizi burda buluşturan opel F lere de ayrıca teşekkürler..eminim alayı bu bayramdada görevlerini layiki ile yapacaklar..
Saol Hüseyin abi seninde bayramın kutlu olsun inş. dediğin gibi görevlerini sorunsuz yaparlar ;)

Demek artık bu olaya alışacaz demektir :sorry: :sorry: :sorry: Benim üzülmemin sebebi yağ eksiltmesini engelledim diye sevinmişken o gün baktığımda azaldığını görünce hayal kırıklığına uğramam :( Opelin işte iki yönünü sevmiyorum bi yağ eksiltmesi bide motor sıcaklığı onun dışında çok güzel araba :(

aynen katılıyorum.
yağ ve sıcaklık bbııırrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkese iyi bayramlar diliyorum.
yarın karabük e gitcem. düşünün ne kadar az kulanıyorum aracı
çünkü otobüsle gitcemmm.

herkese iyi bayramlar f ciler

geçtiğimiz haftaki çalışmalarımdan ötürü 1 haftaya tamamladılar bayram tatilimi ödül olarak :D
yarın eskişehire doğru yola çıkıcam.
bayramdan sonra görüşürüz.

Sevgili Arkadaşlar

Bayramınız Mübarek Olsun

Yüce Mevlam Nice Bayramlarda Sağlık, Mutluluk ve Huzurlu günler nasip eylesin

herkese iyi bayramlar diliyorum...
Aracımın buji lerini değiştireceğim. orjinali tek tırnmak mı. marka model tavsiye edebilecdek arkadaşımız var mı ?

bende tüm arkadaşların bayramını kutlar,mutlu ve huzurlu bir tatil dilerim...

ayrıca elinde ihtiyaç fazlası hava flitre kutusu olan arkadaş varsa yada satmak isteyen benimle irtibata geçebilir!!!!

Geri