Astra F Kullanıcıları Buraya

Ne yapmak lazım? Bir bilgin varmı Alican...?

Açıkcası aynı sorunu bende yaşıyorum ama bir çözüm bulamadım. Buzzer ı değiştirmek için çıkmacıya sordum yok dedi öyle kaldı. Daha sonra far sensörü düşündüm babam boşver bi sürü kablo bağlanıyor filan dedi vazgeçtim. Ama şimdi bir planımız var far elektriği normalde kontaktan bağımsız çalışıyor biz onu kontağa bağlamayı düşünüyoruz yani kontak kapanınca farlar kapanıcak. Bir çok arabadaki gibi. Arayada birtane zaman rölesiydi sanırım öyle birşey koyup geç sönmesini sağlayabilirim follow me gibi yani :D

nası yanı? ozaman rolesını alarm parcalarından sokcen ben ordan soktum:D

sigorta tablasının üst kısmında röleler var;orada buzzer denilen bir parça var;gri renkli ve üzerinde hoparlör deliği var; büyük ihtimalle sorun ondadır; ya da sol ön kapı switchine gelen mavi bir kablo var o kablo buzzer a bağlı onda da sorun olabilir; eğer buzzer bozuksa broadwaylerin buzzer ı uyabilir....

Halil çok saol...En kısa zamanda halledicem bu sorunu...geçen gün sırf bu uyarı sesinin olmayışından farlarım farkedene kadar tam 3 saat acık kaldı....Yaptırmak şart oldu..

bayramınız kutlu olsun.mutlu uzurlu sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle.

Bir mukabele...Seninde bayramın mubarek olsun...Allah cümlemize mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeyi nasip etsin inşallah...

bayramınız mübarek olsun.....

Tüm arkadaşların bayramı mubarek olsun.Allah sevdiklerinizle nice mutlu bayramlara kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Geri