Astra F Kullanıcıları Buraya

Herkese iyi bayramlar uzun bi aradan sonra astramla şöyle bir sahil havası aldık geldik :D istediğim şarkıyı dinlemenin zevkide bir başka oluyor :D keşke daha önceden yapsaydım şu jak işini :D

Herkesin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını Yüce Mevlamdan dilerim.....

Arkadaşlar far açma kapama dalgası kapı acıkken uyarı sinyali vermez oldu...Ben oksitlendiğini düşünüyorum...Çıkarmak istedim ama beceremedim...nedir bu işin sıırı.....Nasıl bir yöntem seçemeliyim..?

kapı swicht lerinden olabilir wd 40 işini çözer bence

Kapı swichtlerini söküp temizledimm..Ama farlar acık ve kapılar acıkken araba bir uyarı veriyor..b enimki artık vermez oldu ...Tahminenn far anahtarında bir oksitlenme var diye düşünüyorum..Bu yüzden de sökmeye çalıştım beceremedim...Eğer sökebilirsem wd 40 uyguluyacağım...

Arkadaşlar far açma kapama dalgası kapı acıkken uyarı sinyali vermez oldu...Ben oksitlendiğini düşünüyorum...Çıkarmak istedim ama beceremedim...nedir bu işin sıırı.....Nasıl bir yöntem seçemeliyim..?

far anahtarıyla alakası olduğunu sanmıyorum benimkide uyarı vermiyor sigorta panelinde röle gibi birşey var gri renk ordan bir problem olabilir.

sigorta tablasının üst kısmında röleler var;orada buzzer denilen bir parça var;gri renkli ve üzerinde hoparlör deliği var; büyük ihtimalle sorun ondadır; ya da sol ön kapı switchine gelen mavi bir kablo var o kablo buzzer a bağlı onda da sorun olabilir; eğer buzzer bozuksa broadwaylerin buzzer ı uyabilir....

bayramınız kutlu olsun.mutlu uzurlu sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle.

Geri