Astra F Kullanıcıları Buraya

acil yardım isdiyorum arabam acayip yağ yakmaya başladı sebebini anlamdım

Ne kadar zamamnda ne kadar yağ yakıyor...yada Kaç km de kaç litre eksiltiyor..?Bende de var o durum özellikle arabayı sıkıştırdığımda veya yüksek hızlarda eksiltiyor..?Sürekli kontrol ediyorum...

Ne kadar zamamnda ne kadar yağ yakıyor...yada Kaç km de kaç litre eksiltiyor..?Bende de var o durum özellikle arabayı sıkıştırdığımda veya yüksek hızlarda eksiltiyor..?Sürekli kontrol ediyorum...

valla 3000 kmde 2 litreye yakın belki birazdaha az supbap lastikleri diyorlar ama bilmiyorum okadar yakarmı bide aracım 128 binde orjinal ben 2. sahibiyim ve arac yolada gidemiyor yani seri değil eskisi gibi 3 den sonra iyi gitmeye başlıyor

ya bişe daha soracam bu astra gsi lerde yağ yakıyormu 98 modeler eco teck olanlar 136 onlardada aynı sorun var mı

valla 3000 kmde 2 litreye yakın belki birazdaha az supbap lastikleri diyorlar ama bilmiyorum okadar yakarmı bide aracım 128 binde orjinal ben 2. sahibiyim ve arac yolada gidemiyor yani seri değil eskisi gibi 3 den sonra iyi gitmeye başlıyor

Valla benimlkide aynı seninki gibi...Sadece 3000 km de 2 lt değil en fazla 1 lt yakıyor....Benim aracımda 130.000 de aldığımda 120.000 deydi...Dediğin gibi 3 ten sonra iyi gitmeye başlıyor benimkide...banada sübap lastikleri dediler ama kapalı kutu ekstra bişeyler çıkarsa masraf artar dediler..Ben şuan takip edip yağ ilave ediyorum...Yağ değişimim geldi biraz daha kalın yağ ve bor power uyguluyacağım bakalım sonuç ne olacak...

slm astra f garajı

Aleykumselam Emre hoşgeldin garajımıza nasılsın?

ben bor power denedim fayda vermiyor bi ya kack onleyici var mış o iş yarar dediler ama bilmiyorum ne kadar işe yaricak ben satmayı düşünüyorum bide benim arac ful düşün mesala sende elektrikli ayna ve esp yoktur bende var cok seviyordum aracımı ama su yağ yakma olayı yüzünden satacam ve gsi düşünüyorum f kasa

f kasa fotoda gördüğün arac sende yok mu ışı var ve yanıyor ama ne kadar nasıl düzgünmü calışıyor yok ne işe yara bilmiyorum ama tek bildiğim lastik cekmiyor cok uğraşdım ama lastik cektiremiyorum o yüzden iptal ettirecem beyinden oluyormuş

Geri