Astra F Kullanıcıları Buraya

ben bor power denedim fayda vermiyor bi ya kack onleyici var mış o iş yarar dediler ama bilmiyorum ne kadar işe yaricak ben satmayı düşünüyorum bide benim arac ful düşün mesala sende elektrikli ayna ve esp yoktur bende var cok seviyordum aracımı ama su yağ yakma olayı yüzünden satacam ve gsi düşünüyorum f kasa
Bendede full modeli var ama elektrikli ayna ve esp yok!!! sonradan takılmış olabilirmi?

elektirikli ayna belki sonradan olabilir ama esp üstündedit cünkü ışık var göstergede onu sonradan takma işi yapıla bilirmi bilmiyorum yapıldıysada valla hemen satrım ben biraz orjinalciyimdirde bide arkalar disk miş sizde kapana imiş valla okadar anlamam ama su yağ yakma sorunu cok takıldı kafa bundan önce 95 gt vardı onda öyle bir sorun yok du gram yak eksiltmiyordu

arkalar kampana mı
daha yeni öğreniyorum bak.
senin araba da full artı fullmus.
ben opeli satsam bi daha opele yanasmam.
yağ ve ısı sorunu yüzünden.

ben de elektrikli ayna taktım sonradan, yarın bir fotoğraf koyacam düğmeleri aynımı merak ettim; bir karşılaştıralım ,bendeki düğmöe ışıksız; acaba farklı bir aracın mı düğmesini taktım ya da bu düğmelerde ışık yok mu...?

yok bende diskmiş öyle diyonda opel yine güzel rahat bi arac

ben fikrimi koruyorum. Aracın yağ yakması genel ve maalesef kronik bir şey. bakın sorun demedim. böyle dolu bir arabayı mumla arasanız bulamazsınız. Ama illadas alacam yağ yakmayan arkaları disk bile olmayan -bırakın ESP yi- bi arabayı binip kendimi sanayıye teslim edecem diyorsanız o başka. Eğer böyle düşünüyorsanız arabanız adına uzuldum...

Bencede satma alıcağın arabayada aynı masrafı yapacaksın zaten ....sadece alımı satımı cartı curtu 500 tl..Ee malum opel alıcaksın tekrardan sadece triger seti 500tl..Ön takım sağ sol derken 1500 gitti..Ben olsam yağını kontrol eder öyle kullanırım arabamı ki öyle yapıyorum...He çok kafam kızarsada yeni arabaya bu kadar masraf yapacağıma kendi arabama yaparım daha iyi derim,motoru indiririm aşşağıya...Bunu satıp sıfır bir araç alıcaksan yada daha genç o ayrı tabii..

ben de elektrikli ayna taktım sonradan, yarın bir fotoğraf koyacam düğmeleri aynımı merak ettim; bir karşılaştıralım ,bendeki düğmöe ışıksız; acaba farklı bir aracın mı düğmesini taktım ya da bu düğmelerde ışık yok mu...?

yanda bi düğme bide ısık olacak ısıma için bende ki düğmeye basıyorum ısıtma devreye giriyor yani bendeki öyle hem ışık hemde düğme olması lazım ufak bir düğme

Geri