Astra F Kullanıcıları Buraya

aslında asr de ola bilir tam bilmiyom yarın bakıp söylerim tam ne olduğunu yağ benim arac biraz farklı genelde gsilerde olan özellik var bi yol bilgisayarı yok bide acılır tavan işin güzel tarafı bu arac zengin bir kadındaydı her halde o yüzden opsiyonel almış ola bilirler ama yağ yakma olayı oldu ya cok canımı sıkdı o yüzden isterse full+ full olsun daha benim için önemi yok yani o yüzden satacam yarın yazıcam satılık diye

gsi alacam motorru sökersem 1500 tl dediler okadar para verene kadar satıp gsi alırım daha iyi zaten aklım gsi de

f kasa fotoda gördüğün arac sende yok mu ışı var ve yanıyor ama ne kadar nasıl düzgünmü calışıyor yok ne işe yara bilmiyorum ama tek bildiğim lastik cekmiyor cok uğraşdım ama lastik cektiremiyorum o yüzden iptal ettirecem beyinden oluyormuş

TC o. Teyping Control. Patiye düşmenı engeller. Opele hastır. O kadar dolu arabayı satma pişman olursun derim. Bu opel in kitapçığında bile yazar. bu araba yağ yakar. bu sibptan veya başkla bişiden değil. ama karar senın tabi...

aslında asr de ola bilir tam bilmiyom yarın bakıp söylerim tam ne olduğunu yağ benim arac biraz farklı genelde gsilerde olan özellik var bi yol bilgisayarı yok bide acılır tavan işin güzel tarafı bu arac zengin bir kadındaydı her halde o yüzden opsiyonel almış ola bilirler ama yağ yakma olayı oldu ya cok canımı sıkdı o yüzden isterse full+ full olsun daha benim için önemi yok yani o yüzden satacam yarın yazıcam satılık diye

alla alla aynı şampanya gls bende de var ama :) sizinki kaç model , merak ettim standart değil sanırım hepsinde o ozellikler:S ilk kez duydum bunları :9

gsi alacam motorru sökersem 1500 tl dediler okadar para verene kadar satıp gsi alırım daha iyi zaten aklım gsi de

Çok para demişler...O paraya komple motor yapıyorlar...Ayrıca ben olsam bu dolulukta bir arabayı satmazdım...Daha iyisini bulman cok zor olur..Ayrıca ilk sahibinin kadın olması veya kullanmayı bilmeyen bir kullanıcının olması 128.000de motor yemesine sebep olabilir....Başka yerlerede sor 600 veya 750 tl ye senin işini hallederler....

benimki de gls aynalarda elektrikli benim arkadaşda var onda da yok her halde opsiyonel ama sormak lazım tapiki bide o ne işe yaradığını bi bilsem ama t.c olmadığına eminim durun bi tel acim benim arkadaş var opel servisinde usta samimi arkadaş onun yüzünden aldım zaten arbayı şimdide motoru yağ yakıyor diyom 1500 tl ver yapim diyor

zaten motoru sıfırliyacaklar bide bişe daha söylediler ilerde turboda takabilecem ısıya dayanıklı yapacaklarmış ama benim turbo filan istemiyorum sadece yağ yakmasın düzgün calışsın yeter

seelam garaj

arkadaşlar konuşdum bu benim arclarda olan bi özellik değilmiş opuyonel güvenlik kapeti varmış o zaman alırken sevmişler extra para verirmiş diyor kazıkcı arkadaşım bendeki beyinden programlıymış corsa blerdeki gibi ama sadece 1999 model ve 2000 model corsa b lerde varmış bu özellik bişe daha söylememi istedi benim arkalar kampana değilmiş diskmiş o neyse ben anlamadım siz anlarmışsınız öyle dedi :)

ya zaten benim o dediğiniz özellik işime yarıyormu onu bile bilmiyorum sadece motorumun yağ yakamsından şikayetciyim başka bir sorunum yok bunu nasıl hal edebiliriz bi fikri olan var mı

Geri