Astra F Kullanıcıları Buraya

motoru ındırtcen:D

yakmaz bence

valla ben gsi ye taktım kafayı ondan alacam hem daha ucuz hemde bidaha para vermem ama ondada aynı sorun olurmu

ya zaten benim o dediğiniz özellik işime yarıyormu onu bile bilmiyorum sadece motorumun yağ yakamsından şikayetciyim başka bir sorunum yok bunu nasıl hal edebiliriz bi fikri olan var mı
Bende şikayetçiyim ama yapacak başka bişey yok :( kullanım kılavuzunda bile 5000 kmde 1litre normal diyo ;) ki sonuçta 11 yaşında bir araç ;) tabi öncelikle kompresyon testi yapılarak motora bakmak lazım testin sonucuna göre karar verilir ;)

bu yağ yakma 20 motor eco teck ler içinde gecerli miyani 98 model astra f gsi mesela

gsi temızını bulman zor

bu yağ yakma 20 motor eco teck ler içinde gecerli miyani 98 model astra f gsi mesela
Bütün opeller için geçerli malesef :( Vectra c de bile aynı sıkıntı mevcut :( Zamanında bu olayı çok araştırdım çoğu usta motorun yapısından kaynaklı diyo ecotec motorun varsa bagajında 1 lt. bulundurcan diyolar :) Burdan istersen sende bakabilirsin hangi motorlar kaç kmde ne kadar yağ yaktığına ;)

x16xelin yağ tüketimi :)

10074x.jpg

Buda C20XEnin yağ tüketimi ;)

10075r.jpg

Opelin sıfır motor için uygun gördüğü yağ tüketimleri ;) ki sonuçta bizim araçlar 11 yaşında araçlar ;) Ama tabi yağ yakması normaldir diyerek ihmal etmemek lazım özellikle aracın istekliliği veya rampa aşağı inerken oluşturduğu kompresyona filan bakmak gerek ;)

Geri