Astra F Kullanıcıları Buraya

Güzel araba ama o paraya daha iyileri alınabilir gibi klasik bir laf edicem ben.. Mesela çok sağlam bir Mitsubishi Lancer alırdım....

Son düzenleme:
Parasına göre pahalı araba bence.wolksvagenin polo muadili bir araç.18.00tl'ye araç alacak olsam bertone alırım.görünüş olarak daha şık ve gösterişli araba.tabi bu benim düşüncem

ibiza komple problem dostum:))bass varmıs hacıı kutu bass dımm tıss gezersin artık:D

Son düzenleme:
eps ve bas diyor listeye bakarsan görürsün abs gibi bir özerlik ama ne işe yarıyor

arkadaşlar merhaba.uzun bi meleket özleminden sonra tekrar geldim burdayım.hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.almanyada hayat yok.türkiye cennet.baktım gezdim dolaştım.Belki aranızda ihtiyacı olan vardır.genelde LPĞ li arkadaşlara özel bi durum.5 tane ince simit teker var bende.3 tane 14 jant 4 bijon.2tane 15 jant 5 bijon.LPĞ tankını istetme yerine taktıran arkadaşların istetme sorunu oluyordu.bende var bilğiniz olsun...özelden msj atın...
hakancım nasılsın silivride sel olmuş,varmı zarar ziyan

arkadaşlar motorumu yaptırmak istesem ne marka piston yada segmen kullancam yada nasıl mazeme kulan marka bilen var mı

Geri