Abi ben imza bölümü var profilde ordan yaptım hem ismimle filan daha bi belirgin oluyo :good:arkadaşlar bu yazdığımız yazının altına resim nasıl koyuluyor.???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi ben imza bölümü var profilde ordan yaptım hem ismimle filan daha bi belirgin oluyo :good:arkadaşlar bu yazdığımız yazının altına resim nasıl koyuluyor.???
gls tamponları orj den boyalı, sanıyorum gl lerde opsiyon olarak sunulmuş zamanında,evet doğru.mesela benimki gl ve çift airbag.ben gls ile tek farkının abs ve arka koltuk başlıkları olduğunu biliyorum.benim gördüğüm bu farklar.ben aldığımda aracın tamponları boyalıydı ama orj öyle mi bilmiyorum?
burak inşallah yaza yıllık izinde gelicem eskişehire, başka tatil imkanı yok,haber vericem illakiWalla hakan abi benim öle bi hastalığım var arkadaşlarlada buluştukmu hemen plan yapıveririm Şimdi yazınmı geleceksin HAkan abi eğer yazın geldinmi özelime mesaj at çoğu opelcinin msni var haberdar ederim sorun olmaz Seninlede tanışmak isterim Hakan abi
Gelelim ikincisine walla öle olması lazım bide sis farları bide tabi tamponları boyalı onların işte bizimkinin sevmediğim yanı inşallah onuda halletcez
Olmadı bak şimdi Hakan abi şimdi benim Kasırga deneme tahtasımı oluyo nese ya ona artık bişeyler yapcaz servisteki usta işte daha halen kafamı karıştırıyo süttürme olayına daha halen kafam takılıyo Eskişehire geldiyinde inşallah kayseri gitmiş olmayız eğer öle olursa zorda ama burda olursam zzaten cevap atarımburak inşallah yaza yıllık izinde gelicem eskişehire, başka tatil imkanı yok,haber vericem illaki
tamponu sen boyat, fotolara bakim beğenirsem ben de yaparım
Hkan abi o zaman GL olduğundan eminmisin çünkü öle bi daha modeli var 1.6imiydi tam hatırlyamayacağım ama seninki 16v dı dimi belki ordan GL aman ne farkeder Hakan abi Klimada aracı yormaktan başka bi işe yaramıyo senin direksiyon üçlü dimigls tamponları orj den boyalı, sanıyorum gl lerde opsiyon olarak sunulmuş zamanında,
benim gl bomboş,
klima yok airbag yok,
hiç bişey yok
bir de imza ayarlarına girince isim soyisim yazarsanız iyi olur önemli
gl olduğuna eminim tabi yaw 1.6 16vHkan abi o zaman GL olduğundan eminmisin çünkü öle bi daha modeli var 1.6imiydi tam hatırlyamayacağım ama seninki 16v dı dimi belki ordan GL aman ne farkeder Hakan abi Klimada aracı yormaktan başka bi işe yaramıyo senin direksiyon üçlü dimi
Yok tabiki doğrudur Hakan abi nedemek işte jant kapağı baya bi moralimi bozuyo işte asıl amacım onu halletmek neyse ya fena durmyuyda ne biliyim tampon olduğu çok belli o canımı sıkıyo ama ilk yapacağım şye tabiki film bizim araçlara en çok film gidiyo bide rengi seninki sanki farklı benimki şampanya rengi seninki biraz daha metelik gri gibi yinede bilmiyorum sonra spor yaylara gelelim walla o en yiyisi bizmkilere yaptıkmı offff yemede yanında yat ama hörtlembeçler bizimki normal ahliyle bile tıngıer tıngr geçiyom böle hiç geçemem yinedir bizim araçlar çok alçak hızlı girdimmi katalizatörü bırakcak gibiyim farkında olmadan destan olmuşgl olduğuna eminim tabi yaw 1.6 16v
klima ben de pek aramıyorum,istanbul trafiğine girmedikçe tabi
direksiyon 3 lü, renk seninkinin aynısı,5kapı ve 5 kollu aluminyum jant var bide kasırgaradan farklı olarak, tamponlar siyahken de fena durmuyo bence, ama park ederken dikkat edersin sürtmez nolcak ki??
aslında şöyle biraz alçaltmak lazım bizim araçları tekerlek çamurluk arası çok boşluk var,
arabanın altıda fena alçak, bide alçaltınca belediye frenlerini kazır diye çekiniyorum