Astra F Kullanıcıları Buraya

direksiyonu döndürürken tıkırtı bende de var.yazın 70ytl masraf ettim ama nafile.amortisör başlarındandır diyo düşünüyorum.bizim arabaların hastalığı sanırım.kapı döşemesini bence usta birine söktür.çoğu usta bi yeri yaparken diğer sağlam yeri bozuyor.sağlam bi piyasa ustası bul.yetkili servise gidip boşa kazıklanma.yaptıkları işçilikte de hayır yok zaten.bu arada senin araba lpg de kaç yakıyor?
1-)walla abi bende o sorun yeni yeni çıkmaya başladı önceden yoktu araştırdık soğukken yapıyorsa bi sorun yok diyolar dikkat ettim hava sıcakken ses gelmiyo ama gece ayazsa sabah bi yere gitiğim zaman gartt gurtt gıcır gucur sesler geliyo oda moral bozuyo ama naparsın artık katlanıyorum:D
2-)Evet şimdi işçilik konusuna gelelim walla ben sanaideki ustalardan pek memnun diilim bence yetkili servis en iyisi bilmiyorum ama bizim burdaki baya iyi hizmet sunuyorlar tamam yeri geliyo gıcık ediyolar ama naparsın sgortada sorun vardı inanaırmısın tam 2saat bekledik ve usta ordan bi sigorta soketini değiştirince kafayı yicektim ben bunu içinmi o kadar saat bekledim die ama gerçekten aracın piri olmuşlar sanaideki ustalar baktılar sorunu bulamadılar servisteki adama anlatır anlatmaz hemen bi soket alıp geldi taktı ve baktı sorun çözüldü tabi buda beni baya bi etkiledi:D

direksiyonu döndürürken tıkırtı bende de var.yazın 70ytl masraf ettim ama nafile.amortisör başlarındandır diyo düşünüyorum.bizim arabaların hastalığı sanırım.kapı döşemesini bence usta birine söktür.çoğu usta bi yeri yaparken diğer sağlam yeri bozuyor.sağlam bi piyasa ustası bul.yetkili servise gidip boşa kazıklanma.yaptıkları işçilikte de hayır yok zaten.bu arada senin araba lpg de kaç yakıyor?

benim araç normalden fazla yakıyor.otm vites olması bir etken tabi şehir içi 225 falan yakıyor.

Burak Kardeş Senin Araba 1.6 Değilmi?yalniz Gl Sanirim öyle Görünüyor.

burak bide kayseri organizasyonu yaparsın sen ;)
gls de gl ye ilave olarak airbag-klima-abs geliyor değil mi arkadaşlar,
yoksa ben mi yanlış biliyorum??

burak bide kayseri organizasyonu yaparsın sen ;)
gls de gl ye ilave olarak airbag-klima-abs geliyor değil mi arkadaşlar,
yoksa ben mi yanlış biliyorum??
Walla hakan abi benim öle bi hastalığım var arkadaşlarlada buluştukmu hemen plan yapıveririm:D Şimdi yazınmı geleceksin HAkan abi eğer yazın geldinmi özelime mesaj at çoğu opelcinin msni var haberdar ederim sorun olmaz:D Seninlede tanışmak isterim Hakan abi
Gelelim ikincisine walla öle olması lazım bide sis farları bide tabi tamponları boyalı onların:( işte bizimkinin sevmediğim yanı inşallah onuda halletcez:rolleyes:

gls de çift airbag klima ve opsiyonel olarak abs var.gl olanların bir kısmı ise tek airbagli diye biliyorum arkadaşlar.

gls de çift airbag klima ve opsiyonel olarak abs var.gl olanların bir kısmı ise tek airbagli diye biliyorum arkadaşlar.

evet doğru.mesela benimki gl ve çift airbag.ben gls ile tek farkının abs ve arka koltuk başlıkları olduğunu biliyorum.benim gördüğüm bu farklar.ben aldığımda aracın tamponları boyalıydı ama orj öyle mi bilmiyorum?

Geri