çok hoşmuş o alet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aman diyim angellara yazık olur böyle daha güzel
en güzeli aslındaHakancım valla aslında dogru,bu nissan quaskahı diye bi küçük segmet bi jeep var.53.000.tl 1.5 dcı.aslında o da güzel dün deneme sürüşü yaptım.ne bilim yaa...bizim küçük biradere bi tane şahin aldım kırmızı 93 model tekirdağdan ilk sahibinden pırıl pırıl garaj arabası daha faturası duruyor.lpğ yi yeni ilk ben taktırdım.full orıjınal .5000.tl.valla geçen silivriye geldim.20 lik gaz attım çok rahat gittim geldim valla rahat yayla gibi.hehehhe jeep alana kadar al bi KUŞ.
Bu benim ilk arabam olduğu için fazla birşey bilmiyorum. Arabamı tam olarak yazayım size. 1994 model Opel HB. Arka tarafta Astra 1.6 Si ve yan çamurlukta GL yazıyor. 8 valf olduğunu öğrendim. 1.6 motor, 4 nokta enjeksiyonlu. LPG ci buna sıralı sistem olmaz olsada verim alamazsın bu araca enjeksiyonlu takacağız dedi. Neden olmaz diye sordum. Bu motor 4 enjektörden aynı anda püskürtüyor dedi. Sıralı sistemle uyuşmaz verim alamazsın dedi. Sıralı BRC ye 1600 fiyat çekti, bu zaten olmaz dedi. Arkasından 3 marka fiyatı daha verdi onlarda 1 tanesi sıralı 2 tanesi enjeksiyorlu. Bunlarda Eko Gaz sıralıya 900 BRC enjeksiyonluya 600 Femo enjeksiyonluya 400 dedi. Ama sıralı olmaz demişti sana ekogaz sıralıyı takalım güzel olur dedi, o olmuyor bu oluyor bende anlamadım
Bir diğer ustamıza gittim. Bakar bakmaz direk atiker sıralı takacağız buna dedi ve 990 lira fiyat çekti. Bende yukarıdaki anlattıklarımı onada anlattım. Hemen soralım dedi ve atiker şirketini aradı -inşallah atiker şirketini aramıştır- Aradığı kişi ustamıza atiker çeşitlerinden fullgrubun olacağını söyledi. zaten 3 çeşit varmış. Kafam allak bullak oldu.
Bu konudaki görüşlerinizi alabilirmiyim arkadaşlar, yardımcı olurmusunuz. 1 hafta içerisinde ruhsatı alacağım ve eğer taktıracaksam 1 hafta içerisinde taktırmam lazım.
en güzeli aslında
arıza mı yaptı, parçanın kralı 50-100tl
bazen ben trafikte ayarsız gezenlere kıl olunca diyorum al bi şahin tak tüpü böyle dingillere de neresine denk gelirse geçir tamponu
trafik stresi mi bizi böyle yaptı acabaVALLA yolda gidiyorum herkes yol veriyor,duruyorlar çünkü karşısındaki şahin her an ne yapacagı belli olmazşahinin tampon 20 tl opel astra f nın 100 tl.kafa kafaya girsek şahinin komple ön kısmı 120 tl opelinki 500.tl.bu gidişle vazgeçicem jeep almaktan.......