Astra F Kullanıcıları Buraya

Tek nokta enjeksiyonlu dediniz, ama motor 4 nokta enjeksiyonlu yanlış anlamadım değilmi?

evet doğru ;aracınız çok nokta enjeksiyonlu ancak; enjeksiyonlu lpg olarak tabir edilen şey yani piyasada 350-600 tl fiyat aralığına sahip olan kitler tek nokta enjeksiyonlu kitlere çoklu emülatör takılarak çok nokta enjeksiyonlu ve demir emme manifolduna sahip araçlara monte edilen kitlerdir , bu tarz bir sistem araçta stop ederken ters çalışma yapar; bu olay da aracın tekrar hemen çalışmasını engeller ,krank miline ve biyel kollarına zarar verir; bunu engellemek için ya gaz pedalına basarak aracı stop edersiniz ya da aracı benzine alıp stop edersiniz; eğer buna katlanırım derseniz enjeksiyonlu sistem taktırın ; yok katlanamam derseniz mecburen sıralı sistem taktıracaksınız; sıralı sistemler ise 750-2000 tl fiyat aralığına sahiptir; araç full grup diye sıralı takılmaz şeklinde bir durum sözkonusu değil; ben enjeksiyonlu sistem de kullandım ;şu anda sıralı sistem kullanıyorum; tavsiyem ya italyan bir sıralı sistem ;ya da ters çalışma durumunda sistemi geri alıp sıralıya çevirme şartı altında elektrikli ayar vanasına sahip bir enjeksiyonlu sistem taktırmanız yönündedir; aracınızdaki motorun aynısına daweoo marka araçlarda sahip; ben bu araçlarda elektrikli ayar vanası olan enjeksiyonlu landi-renzo marka bir sistem gördüm ve sahibi de memnun olduğunu söylemişti....

elektrikli aynam ve yeni yazdırdığım plakalarım......

1002097.jpg

1002099c.jpg

1002101.jpg

bende yapmak istiyorum şu ayna olayını ama zor bir işlem gibi gözüküyor.şeytan diyor git al ikitane elektrikli ayna oda masraflı olur :D

Halil hayırlı olsun...

Alican bende düşündüm ama katlanır olmadıktan sonra kırıldığında daha fazla masraf cıkarır yok yere....

Benim 53 milyarım olsa hiç başka arabaya bakmam alırım bmw yi ;)

Başka sevdalara kapalıyız :D

330i%20Suveydan%20(30).JPG

2003 model 3.20d bmv vardı.trıptonık.emme fanifoltunun içinde kelebek varmış bunlardaibu kelebekler sürekli hareket halinde açılıp kapanıyorlarmış,gebzeden gelirken araba küttt kitledi.istanbul borusana araç geldi,motor açıldı.ne çıktı biliyomusun.kelbeklerden 2 tanesi kopup pistonun kafaya düşmüş,almış araya kitlemiş.komple almanyadan austah motor geldi.o zaman 18.000.tl ödedik.motor o yapıldı.ruhsat değişti.biraz bindik mersinde sattım.daha BMV mi ASLA............

bu aynanın maliyeti neoldu dostum

Geri