Tek nokta enjeksiyonlu dediniz, ama motor 4 nokta enjeksiyonlu yanlış anlamadım değilmi?
evet doğru ;aracınız çok nokta enjeksiyonlu ancak; enjeksiyonlu lpg olarak tabir edilen şey yani piyasada 350-600 tl fiyat aralığına sahip olan kitler tek nokta enjeksiyonlu kitlere çoklu emülatör takılarak çok nokta enjeksiyonlu ve demir emme manifolduna sahip araçlara monte edilen kitlerdir , bu tarz bir sistem araçta stop ederken ters çalışma yapar; bu olay da aracın tekrar hemen çalışmasını engeller ,krank miline ve biyel kollarına zarar verir; bunu engellemek için ya gaz pedalına basarak aracı stop edersiniz ya da aracı benzine alıp stop edersiniz; eğer buna katlanırım derseniz enjeksiyonlu sistem taktırın ; yok katlanamam derseniz mecburen sıralı sistem taktıracaksınız; sıralı sistemler ise 750-2000 tl fiyat aralığına sahiptir; araç full grup diye sıralı takılmaz şeklinde bir durum sözkonusu değil; ben enjeksiyonlu sistem de kullandım ;şu anda sıralı sistem kullanıyorum; tavsiyem ya italyan bir sıralı sistem ;ya da ters çalışma durumunda sistemi geri alıp sıralıya çevirme şartı altında elektrikli ayar vanasına sahip bir enjeksiyonlu sistem taktırmanız yönündedir; aracınızdaki motorun aynısına daweoo marka araçlarda sahip; ben bu araçlarda elektrikli ayar vanası olan enjeksiyonlu landi-renzo marka bir sistem gördüm ve sahibi de memnun olduğunu söylemişti....