Astra F Kullanıcıları Buraya

Sabreden Derviş muradına erermiş Alican sabırla bak bakalım illaki çıkar ;)

Sendeki alarm ın markası ne benimkinin kumandasını çekip koyacağım belki bilen biri vardır markasını :D Logosunda s harfi gibi birşey var frekansıda bütün kumandaların 433Mhz bendeki 345mhz mi ne acaba kumandanın içini çıkarıp ona uyarlayabilir miyiz?

adszwhw.jpg

benim anahtar ;)
Burak sustalının kabı ve anahtar ucuyla hepsi kaça mal olmuştu.fiyatı uygunmu acaba?

Sendeki alarm ın markası ne benimkinin kumandasını çekip koyacağım belki bilen biri vardır markasını :D Logosunda s harfi gibi birşey var frekansıda bütün kumandaların 433Mhz bendeki 345mhz mi ne acaba kumandanın içini çıkarıp ona uyarlayabilir miyiz?
Walla Alican aldığımızda aracın üstünde vardı zaten yani bilmiyorum :( ama cyclone mu ne öle bişey olması lazım ;) G kasanın anahtarlığını takacak eleman öle bişeyler dediydi ;)

kendine sustalı kumandası olan bir alarm sistemi al;ama almadan önce anahtarcıya göster ; benim anahtarı buna uyarlayabilirmisin de; sonra o alarmı araca bağlattır; alarm 50 tl ; anahtarcı da 10 tl falan alır; toplam 60 tl ye bu işi halledersin....

kendine sustalı kumandası olan bir alarm sistemi al;ama almadan önce anahtarcıya göster ; benim anahtarı buna uyarlayabilirmisin de; sonra o alarmı araca bağlattır; alarm 50 tl ; anahtarcı da 10 tl falan alır; toplam 60 tl ye bu işi halledersin....
Evet takacak eleman banada öle dedi öle fazla bi farkı yok dedi sistemin yenilir hem dediydi bende anahtarı değiştirebilirsen değiştir dedim değiştiremedi :(

Alarm değiştirmekte pek pratik gelmiyor açıkcası kadıköydeki anahtarcılara bir bakacağım olmazsada artık yapabileceğim bir şey yok :D
Kumanda bu :
spa0289y.jpg

Adam spacestar mı dedi skystar mı dedi star lı birşey söyledi ama bilmiyorum :D

değiştirmek neden pratik gelmiyor; hem yeni alarmlarda kumandadan bagaj açma özelliği var; bir merkezi kilit motoruyla iş halloluyor; onuda taktırırsın; kumandadan bagajı çarsın; ben aracıma yaptım ama kumandada bagaj açma yok; birde hb olduğu için bagaj kapağı çok ağır geliyor ama sedanda çok güzel olur bence....

kumandadan bagaj açma derken bagaj kilidini açmak mı yoksa bagaj kapağını açmak mı? Düğmeye bastığımda bagaj kapağı açılacaksa düşünebilirim aslında :D

kumandadan bagaj açma derken bagaj kilidini açmak mı yoksa bagaj kapağını açmak mı? Düğmeye bastığımda bagaj kapağı açılacaksa düşünebilirim aslında :D

kapak açılacak tabiiki; yoksa zaten bagaj kilidi merkezi kilide bağlı olduğu için kapı kilitleriyle beraber açılıyor; ah hb olmasa benim araba,alarmı değiştirirdim bunun için; yakın zamanda bir buton uydurup içerden elektrikle açılır hale getirmeyi düşünüyorum; motoru taktım kabloyu gögüse kadar çektim; belki bagaj amortisörlerini değiştirirsem durum değişir....

Geri