Değiştir tabi Alican ama şu dediğim cam modülünüde esgeçme tabikiAlarmın markasını biraz araştırdım ve buldum serpi star mış google da bakıyorum hep bmw anahtarlarına takılı sanırım kaliteli birşeymiş değiştirmesem mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değiştir tabi Alican ama şu dediğim cam modülünüde esgeçme tabikiAlarmın markasını biraz araştırdım ve buldum serpi star mış google da bakıyorum hep bmw anahtarlarına takılı sanırım kaliteli birşeymiş değiştirmesem mi acaba
Burak sustalının kabı ve anahtar ucuyla hepsi kaça mal olmuştu.fiyatı uygunmu acaba?
Alarmın markasını biraz araştırdım ve buldum serpi star mış google da bakıyorum hep bmw anahtarlarına takılı sanırım kaliteli birşeymiş değiştirmesem mi acaba
Demek sendede aynı dert var benimde yedek anahtarın şakülü kayık biraz bende o yüzden yedek anahtarı yenilemek istiyorumaslında benim asıl amacım sustalı anahtar değil. Yedek anahtarımız kayboldu. Arabanın tek bir anahtarı var. Allah korusun buna birşey olsa ne kapıları açabiliriz ne arabayı çalıştırabilir ne alarmı susturabiliriz Kumandada kopyalanamıyor. Birde alarmın küçük bir anahtarı vardı oda yedek anahtar üstündeydi oda kayboldu tabi. Bende düşündüm bir alarm alıyım hem sustalı olsun hemde Halil abi fikir verdi bagajı açma olayını filan yaparım. Benim kumanda iki tuşlu biri kapıları açıp kapatıyor biride panic. Pek bir fonksiyonu olan bir alarm değil. Ama kaliteliymiş onu öğrendim.
aslında benim asıl amacım sustalı anahtar değil. Yedek anahtarımız kayboldu. Arabanın tek bir anahtarı var. Allah korusun buna birşey olsa ne kapıları açabiliriz ne arabayı çalıştırabilir ne alarmı susturabiliriz Kumandada kopyalanamıyor. Birde alarmın küçük bir anahtarı vardı oda yedek anahtar üstündeydi oda kayboldu tabi. Bende düşündüm bir alarm alıyım hem sustalı olsun hemde Halil abi fikir verdi bagajı açma olayını filan yaparım. Benim kumanda iki tuşlu biri kapıları açıp kapatıyor biride panic. Pek bir fonksiyonu olan bir alarm değil. Ama kaliteliymiş onu öğrendim.
Sustalı nasıl kırılıyor anlamadım. Anahtarın ucu mu kırılıyor?