Astra F Kullanıcıları Buraya

Şu işi bir düşüneyim ben nasıl yapacağız peki motoru tam olarak nereye nasıl monte edersek kapak açılır. Bu işlere meraklıyımdır montajı babamla birlikte yapabiliriz.

Şu işi bir düşüneyim ben nasıl yapacağız peki motoru tam olarak nereye nasıl monte edersek kapak açılır. Bu işlere meraklıyımdır montajı babamla birlikte yapabiliriz.
Hatta alican ben alarmı değiştirdiğim zaman kapılar kilitlendiği zaman otomatik olarak camları kapatan alarmdan taktırmayı düşünüyorum aklında bulunsun :) Bide bizim bagajlarda amortisör sistemi olmadığı için bizimkiler çok rahat açılabilir ;)

arkadaşlar sustalı anahtarı tavsiye etmiyorum cabuk bozuluyor ama cyloınun bi anahtarı var ben yaptırdım daha doğrusu kendim yaptım orjinal gibi oldu
isterseniz fotosunu atim ama fotoyu nasıl yayınlicam

universal merkezi kilit motoru ya da marş otomatiği takacaksınız; merkezi kilit motorunu takması çok basit; fiyatı 8 tl; bagajı dışarıdan açtığın düğme ile bagaj kilidi arasında bir tel var; o tel üzerine hükmedecek şekilde bağlayacaksın motoru; elektrik kısmı çok basit zaten....

İyidir abicim napalım dediğin gibi uzun süredir uğramıyorsun buralara :) Keyifler bomba aracın ayarını birazcık kurcaladık sonuç başarılı 0-100e 9sn.de çıkıyoruz ;)

Başarılı rakam...1.6 SFI olunca olur tabii..:good:

Benim 1.4 pek gitmiyor...Aslında gitmiyor du deyim...Son iki aya kadar...Artık çoşuyor, hemde ekstra bi performans olayı yapmadığım halde..Olay şu ; Bizim K@dir geçenlerde bir arkadaşımıza GSİ yazısı basıyordu bende bi tane alıp benim Fsane'ye yapıştırdım...Şimdi kendini GSi zannedip öyle gidiyor, ben bile şaştım bu işe..GSİ ruhuyla hareket ediyor... :)

Alarmın markasını biraz araştırdım ve buldum :D serpi star mış google da bakıyorum hep bmw anahtarlarına takılı sanırım kaliteli birşeymiş değiştirmesem mi acaba :D

Başarılı rakam...1.6 SFI olunca olur tabii..:good:

Benim 1.4 pek gitmiyor...Aslında gitmiyor du deyim...Son iki aya kadar...Artık çoşuyor, hemde ekstra bi performans olayı yapmadığım halde..Olay şu ; Bizim K@dir geçenlerde bir arkadaşımıza GSİ yazısı basıyordu bende bi tane alıp benim Fsane'ye yapıştırdım...Şimdi kendini GSi zannedip öyle gidiyor, ben bile şaştım bu işe..GSİ ruhuyla hareket ediyor... :)
Bende Hondacı ark.ın sayesinde bi deneyelim dedik 10sn. çıkacağını tahmin etmiyordum 2mizde şaşırdık işin doğrusu :) Yani eski kasa diyip küçümsememek gerekiyomuş :) Fsaneler ölmez caddeler bölünmez :kop: :D

Geri