Astra F Kullanıcıları Buraya

ağbi dediğim gibi erhanda orta susturucuyu söktük cok hızlı devir ceviriyor bence denemek lazım dur hakan ağbinin msn sini bide telini bulim dur

erhan güldürmesin nezaman denemişiz nezaman tamponumda gitmiş kesmesin bu haliyle bile aklını alırım onun 1 defa yolda denk geldi çiğerini söktüm onun kaç boy oldunu hatırlamıyom az kessin bilmeyen biride duyunca inanır palionun gsi nin tamponunda gittini o fazla uçmuş istiyosa paazrtesi deneyelim tamponumda giderse deposunu doldurmayan bilmemne olsun

Zor dimi aynların ayarlarını elle yapmak alican. Senlerce bende elle ayar yaptım Honda'da kurtuldum :D

Ya aslında sürekli ayar değiştirmiyorum ama bazen park ederken lazım oluyor sağ aynayı ayarlamak. Birde arabada ne kadar çok donanım olursa o kadar hoş oluyor :D

ağbi beni kanser etti zaten ya git başımdan diyorum imkansız diyorum yok tamponunda gitdim diyor deli ediyor beni

tamam ulaşıcam ben ona msj atıyom şmdi o koll dayananı nerden aldın siyahı varsa bende alim

erhan gitmiş olabilir dorudur ama benim hberim yokdur ben sağda ağır ağır takılıyordurum :):):):)

Geri