geçmiş olsun efe sevindim bişey çıkmamasınamerak edenler varsa ben arıza için servise gittim,arabayı makineye bağladılar.bi sorun çıkmadı,arıza kodu vermedi araba.heralde benzinden oldu.pislik geldi heralde dedi usta.
Efe ve İlker neyseki ucuz atlatılan arızalar..Allah daha büyük arıza ve dert vermesin....Amin...
Bu arada A.Kerim diğer arabaları test edipte beğenmemene istinaden,bende eveli gün 2005 hyundai accent admire kullandım..Araba bir odun adeta....Koltuk değil taş sanki...Konfor sıfır..Benim arabamdan 8 yaş büyük bu araba bide...Hale bak...Alman olsun çamurdan olsun o kadar...Hyundai den inip arabama bindiğimde..Sanki uçak kullanıyorum sandımm....İnanın değme yeni bir çok arabaya toz attırır bizimkiler kıymetini bilelim arkadaşlar bence..Bize nazlandığında hemen satarım diye korkutmayın....:good:
hyundai ile kıyaslamayalım zaten mutlu
iç döşemeleri 6 ayda benim 12 yıllık döşemeden beter hale geliyor
Teşekkür ederim burakcım.hortumu değiştik 25 ytl ye kapattık işi çok şükür.tamirhaneden çıkarıp bir yıkadım,sildim sisleri yakıp şöyle bir baktım yine aşık oldum namussuzaherhalde baya gidecek bu araba bende izlemesi bile keyifli bi de gls olunca kahretsin
İlker sana da geçmiş olsun gayet ucuza halletmişsinHaklısın mutlu kardeş.arabalarımız kıyak.bi de gls olunca alımlı yav kahretsingazlamaya devam yaşasın f kasalarımız
gl si de alımlı ama