Astra F Kullanıcıları Buraya

bide forumda gezerken aşağıdaki gibi bi yazı ile karşılaştım sizin düşünceleriniz nelerdir...

"toyota formundan... sizleri azicik güldüreyim dedim :)
opel almanın da çok faydalı yönleri var örneğin motor, mekanik ve elektirik bilgin artar, sosyalleşirsin. oto sanayi camiasında bir sürü tanıdık ustan olur. Çevren genişler. servislerle kavga ve mücadele ettiğin için, zorluklara karşı mücadele gücün artar. bol yedek parça tükettiğin için üretim sanayine katkın olur. sayende isdihdam artar. ülke gelişir"

bunu bilmiyodum
arabayı aldık artık
adam haklıymış
hahhahahahhahah
daha önce okusaydım
hahhahhaha

aracı sıfır alsaydım
sıfır gibi dururdu
hiçbir şey olmazdı hangi marka olursa olsun

benim aracım sıfır alındı hiç öyle aman aman bi sorun çıkarmadı bu isler bence düzgün bakmakla alakalı

bide forumda gezerken aşağıdaki gibi bi yazı ile karşılaştım sizin düşünceleriniz nelerdir...

"toyota formundan... sizleri azicik güldüreyim dedim :)
opel almanın da çok faydalı yönleri var örneğin motor, mekanik ve elektirik bilgin artar, sosyalleşirsin. oto sanayi camiasında bir sürü tanıdık ustan olur. Çevren genişler. servislerle kavga ve mücadele ettiğin için, zorluklara karşı mücadele gücün artar. bol yedek parça tükettiğin için üretim sanayine katkın olur. sayende isdihdam artar. ülke gelişir"
İstisnayi durumlarda var tabi allaha şükür benim öle sıkıntılarım olmadı :) Aldığımda 100binlik bakımını yaptırdım sonra rutin olarak yağını suyunu değiştiriyorum hee bide para harcıcak masraf bulamıyorum her sene boya korumaya tonla para veriyom :) :) :) :D İnş. böyle daha nice nice seneler kullanmak allah nasip eder ;)

Geri