bugün ızgara bakcaaam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün ızgara bakcaaam
.. ..... ufak tefek sorunlar olmalı ..kime o kadar binilse sorun çıkarmazmı ??
bide forumda gezerken aşağıdaki gibi bi yazı ile karşılaştım sizin düşünceleriniz nelerdir...
"toyota formundan... sizleri azicik güldüreyim dedim
opel almanın da çok faydalı yönleri var örneğin motor, mekanik ve elektirik bilgin artar, sosyalleşirsin. oto sanayi camiasında bir sürü tanıdık ustan olur. Çevren genişler. servislerle kavga ve mücadele ettiğin için, zorluklara karşı mücadele gücün artar. bol yedek parça tükettiğin için üretim sanayine katkın olur. sayende isdihdam artar. ülke gelişir"
merhaba arkadaşlar;
sizlere iki sorum olacak,
1-benim araç 98 astra f gl sedan, aracın tavanında bulunan o kumaş gibi olan kısımda muhtelif bölgelerde sarkma mevcut, forumda bazı konularda buldum fakat kafam karıştı,bende sizlere sormak istedim, bu sorunu en kolay nasıl hallederiz fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.
2- benim opelin üzerindeki lastik ebatları 175/70/R13,bu ebatlar orjinalmi,lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum,değilse orjianl değerler nedir,ayrıca bizim yollar malum bi marka tavsiyeniz varmı.
çok teşekkürler selamlar..
..kime o kadar binilse sorun çıkarmazmı ??