Astra F Kullanıcıları Buraya

Tüm F sanecilere selamlar. Aracım daha öncede söylediği üzere oldukça fazla yakmaya ve performansı düştüğü için Mavidenizler BRC Ankara bölge bayiine dün gittim. Ustaya şikayetlerimi ilettiğimde direkt olarak "gazı nereden alıyorsunuz" dedi. Bende "aygaz" deyince. "abi aygaz ın katkısı maaelsef çok yağlı olduğundan önce filtereyi tıkıyor. Sonrada enjektörlerden gazın geçişini engelleyerek aracın gitmesini engelliyor ve çok yakmasına neden oluyor" dedi. Önce oldukça şaşırdım. Yalnız bu sadece enjeksiyonlu araçlarda oluyor dedi. Karbüratörlü araçlarda aksine gayet ii oluyor dedi. Napcaz o zaman dedim abi filteryi değiştirelim sen de gör dedi. Hakkatten filtreyi (büyük olanı) çıkardığında bayaa yağlandığını gördüm. Değiştirdim. Bu gün boş depoya Total den (ustanın tavsiyesi üzerine) 20 tl lik lpg aldım. Ş içi kullanım değeri 100 km = 10 . 7 lt. Eski değerimin aynısı. Bİr önceki aygaz iler kullanım 100 km = 13,5 lt. 3 lt ye yakın fark. 3 * 1.66 = 50 kuruş :( Acı ama gerçek. Aylardır sürekli kulandığım aygaz ı istemeye istemeye bıraktım. :( Paylaşmak istedim. Son zamanlarda aynı sorunu yaşayan varsa aygaz dan kayanaklanıyor arkadaşlar. Bugünkü gaz ölçümümümden sonra iyice emin oldum. bu arada Total gaz aygaz göre daha gürültülü çalışıyor bu sda bir gerçek. Ankarada eski terminalin karşısındaki Total i herkes (özellikle taksici dostlar) çok övdü. Ordan almaya devam.
selam ile.

Haklısın Barış..Bende Lpg taktırdığım yere gittiğimde Aygazı kullanmamamı söylemişti...Tıkama yapıyormuşş...Bende bıraktım...Aygaz alırken 50 lt lik deponun anca 36 lt si doluyordu..Şimdi değiştirdim 39 lt gaz alıyor..Ayrıca biraz daha yakıtı düştü arabanın....

ben de buralarda BP yada ipragaz alıyorum .. ama bazan yakın diye aygaz alınca daha çabuk bitiyor .. şöyle ki bp yada ipragazda 20 kaymeye 75-80 km kullanıken aygazada 65 km yi geçemedim. a milley bu arada lpg ye de ittirmişler ( kaba tabir ama en uygun sıfat ) 1830 olmuş buralarda OHAAAA artık...yetti yaw kıstığımız ... her taraftan kısıyoz bi boğaz ve sağlık kaldı.AQ...bunlarıda kısarsak kıstıranın vay haline... zira kaybecek başka bişimiz klamayacak...gerisini onlar düşünsün

sen kardeş oldun bence ngg yle:D

fiyat çok düüsükvalla oparaya kapının önünde çürütürüm yine vermem

Geri