aynenF kasa denilen fotodakiler mi?
bunlardan bir sonra çıkanlar g kasa,şimdi satılanlar ise h kasa olarak adlandırılıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynenF kasa denilen fotodakiler mi?
katılıyorum sessiz bile bence.g kasa sahiplerine soralım burak
teknoloji farklı olabilir belki biraz..., ama çok sesli sayılmaz bence
haklısın vallah.araba kullanmaktan soğuyor insan.fordla kıyaslamayalım bile zaten
Tabi öle bariz bi ses yok HAkan abi ama yinede ilk çalışmada biraz sesli çalışılıyo biraz yol yaptımı sesi kesiyo herşey rolantide oluyo zaten aslında ben onu kastettim ayrıce Hakan abi senin araç benimkinden daha iyi kaçar klima baya motora yük oluyo sonra airbag bunlar hep ekstra yük araca bizede zaten bi Kayseriye giderken yarıyo şehir içinde klima insanı sıkıyo sebebide performans gerçi bizim arabalar gibi araç görmedim klima açık hiç etkilemiyo(tabi bu 100.00 den sonra)önceden araç rampa bile çıkamıyordug kasa sahiplerine soralım burak
teknoloji farklı olabilir belki biraz..., ama çok sesli sayılmaz bence
Aynen servisteki ustada öle dedi zaten ben g kasa almayı düşünüyorum dedim bence hiç gerek yok senin kasanla g kasa arasında ufak teknik farklar var ayrıca senin aracın kasası daha sağlamdır dedi heralde emme manifoldundan bence ama susturucularda farklı g kasaların susturucusu biraz kare gibi bizimki silindir belki susturucudanda kaynaklanabilir ama dediğim gibi araç yürüdükten sonra yani motor soğukken yapıyo bunuda yazın çalışması yine sessizarkadaşlar g kasanın motor teknolojisi olarak f den bi farkı yok bildiğim kadarıyla tek farkı bizim kasaların benzin emme boğazı motorun yan tarafında g kasanın ise üstte. bu da sesi etkilemez.ama belki susturucu farkı olabilir diye düşünüyorum.
klasik araba muamelesi yapıyoruz hepimiz araçlarımıza ondan oluyoAynen servisteki ustada öle dedi zaten ben g kasa almayı düşünüyorum dedim bence hiç gerek yok senin kasanla g kasa arasında ufak teknik farklar var ayrıca senin aracın kasası daha sağlamdır dedi heralde emme manifoldundan bence ama susturucularda farklı g kasaların susturucusu biraz kare gibi bizimki silindir belki susturucudanda kaynaklanabilir ama dediğim gibi araç yürüdükten sonra yani motor soğukken yapıyo bunuda yazın çalışması yine sessiz
byler hep böle araçların sorunlarını yazdık görende dicek ne sorunlu araç dicekler halbuki f kullanıcıları titiz olduğu için böle en ufak ayrıntıyı araştırıyo yanlış anlaşılmasın piyasada bu fiyata sağlam alınacak araçlardan birisidir
Öle Hakan abi heralde bu araçta akraba olacak çünkü bizde bi şahin vardı 93 model 95te aldıydık 2005te sattıydık buda böle bişey olcak heralde bide hakan abi sana bişey sorcam ya şimdi arabayı çalıştırasıya kadar yanıyosa motor arıza lambası sorun yok dimi yağ değişimi ile ilgili yanıyo öle dimi çünkü bi arkadaşta o zaman aracında arıza var dedide kafam iice karıştıklasik araba muamelesi yapıyoruz hepimiz araçlarımıza ondan oluyo
ama sevmeyen binmesin zaten f kasaya f kasa gönül işi
şekil şemal olarak da biçok yeni eski aracı cebinden çıkartacak bir tasarım bence