Astra F Kullanıcıları Buraya

orj den şsşmsmsk lazım. ben aldığımdan beri 2. yağ değişimi oldu Catsrol 10 / 40 kullandım ve gayet memnun kaldım. En ufak yağ yakma mıotor sesi değişimi veya o sıcaklarda en ufak bir hararet problemi olmadı. Tavsiye ederim...

Benim km geçti ama parasızlıktan değiştiremiyorum...Daha doğrusu kalorifer patlayınca önceliği ona verdim....

Eklenmişlerle gidiyor zaten..geçen sefer deiştirdiğim yağın üzerine 3 defa ilave yaptım .... :)

Evet Fciler yağ değişimi zamanı gelmiş bulunmakta sizce hangi yağı tavsiye edersiniz Kafamda castrol veya mobil var Ama mobil koycağım zaman önüme 3 tane yol geliyo mobil1 koymak istesem 10w60 veya 0w40 koymak gerekiyo 2sinede açıkcası cesaret edemiyorum :o 10w40 ise yarı sentetik yağ olduğu için mobilsuper2000 olarak geçiyor ;) sizce 10w40dan şaşmamalımıyım :D Bu arada kitapçığı biraz inceledim yine en uygunu 10w40 gibi gözüküyor ;)

en ideali 10w40 bence burak. ben Gm kullanıyorum , bi ara magnetic kullanmıştım oda iyi :S

Herkese çok teşekkür ederim zaten aracı aldığımdan beri magnatec koyuyorum ve duyduğuma göre mobil daha iyi diyolar ecotec motorlar için bakalım bende biraz inceledim 10w40 en iyisi ;) ya magnatec konulacak veya super2000 :)

Günaydın arkadaşlar.benim aracımda yeni yağ eksiltmeye başladı.bende yağ değişiminde polly ceram motor contası ve kaçak tamir edici koymayı düşünüyorum.kullanan arkadaşlar faydası olduğunu söylüyor.yağ eksiltmeyi en aza indirmiş olmayı umuyorum

Dün akşam sağ ön kapıyı kapattı arkadaş arabaya binince sağ ayna düştü :D yere düşmedi ama sarktı çıkarttım da müsait zaman takacam.

Geri