Astra F Kullanıcıları Buraya

10 Kasım'da Maslak'ta tüm trafik durmuş,İNSANLAR saygı duruşunda bulunurken, kornalar çalarken yürümeye devam edenler,okulun bahçesinde gülüp eğlenirken kıçını kaldırmayan,etrafında ne olup bittiğini anlamaya bile çalışmayan bir sürü nefes alan varlık vardı..Saygı duyduğumuz Atamız kurtarmış bizi çok şükürde,sizde arada kaynamışsınız.. Peki, sizin saygı duyduğunuz biri olmadığına göre, sizi kim kurtarıcak? Yazık

o yaratıklara denecek laf yok.. ne yapmak gerek...???

Mutlu bende de su eksiltme vardı nerede cıktı ...su koyma kabının üzerindeki sarı kapak var ya oradan... o kapak sibopluymuş.. deli ettiydi beni.. malum bu makinalara sıcak çalışıyor habıre eksilir dururdu ama 10 kayme verip aldık yenisini eksilte falan kalmadı.....

Efe bu arada arabada ne sorun çıktı baya geriye gitim ama ya yazmadın yada ben kaçırdım...

Mutlu bende de su eksiltme vardı nerede cıktı ...su koyma kabının üzerindeki sarı kapak var ya oradan... o kapak sibopluymuş.. deli ettiydi beni.. malum bu makinalara sıcak çalışıyor habıre eksilir dururdu ama 10 kayme verip aldık yenisini eksilte falan kalmadı.....

Abi su eksiltme kaloriferden kaynaklanıyor...Sanırım petek patlak...içerden bitiriyor suyu...Hafta sonu baktırıcam...gelişmeleri yazarım buraya....

Sislerin ampulune baktım H1 gls lerden bilen var mı başka H4 yada H7 de olabilir demişlerdi ?

olmaz h1

Evet Fciler yağ değişimi zamanı gelmiş bulunmakta sizce hangi yağı tavsiye edersiniz Kafamda castrol veya mobil var Ama mobil koycağım zaman önüme 3 tane yol geliyo mobil1 koymak istesem 10w60 veya 0w40 koymak gerekiyo 2sinede açıkcası cesaret edemiyorum :o 10w40 ise yarı sentetik yağ olduğu için mobilsuper2000 olarak geçiyor ;) sizce 10w40dan şaşmamalımıyım :D Bu arada kitapçığı biraz inceledim yine en uygunu 10w40 gibi gözüküyor ;)

Geri