Astra F Kullanıcıları Buraya

Arabaya antifirizi yeni mi koyuldu; yoksa sadece lpg den sonramı yapmaya başladı bunu; eğer yeni konulduysa; radyatörden ya da herhangibir yerden kılcal bir kaçak vardır ve buhar halinde atıyordur; genelde hararet 90 lara gelince yani termostat açtıktan sonra eksiltme yapar; yok hep antifiriz vardı ama lpg montajından sonra yapmaya başladıysa ozaman lpg regülatörüne kalörifer giriş ve çıkış hortumlarına t atılarak paralel su borusu çekiliyor; bu t ler plastik ise genelde sorun çıkarıyor; demir olanlarla değiştirmek gerekir;eğer termostat açtıktan sonra araç çalışırken yapılan gözlemlerde kaçak tespit edilemiyorsa ya buhar olarak atıyordur ya da silindir kapak contası darbe almıştır; eğer kaçağı bulamazlarsa kaçak tıkayıcı tozları tavziye ederim....

Antifiriz eskiden kalan yani içinde vardı...Lpg montajından sonra gerçekleşti koku olayı...Ama su eksiltmesi bana fazla gibi geldi...Kısa zamanda cok fazla eksilme oldu çünkü....Karmaşıkve masraflı bir durum galiba bu...Maf oldum ben...

Abi LPG montajı yeni yapıldı sanırım, su ilave ettikten sonra halen eksiltmeye devam ediyormu ? bende montaj yapıldıktan sonra suya bakmıştım sıfırlanmıştır.montajı yaparken biryeri deliyorlar osırada bütün su boşalıyormuş megersem o yusden bifikir vereyim dedim :S

İlk zaman dediğin gibi montajdan sonra su kalmamıştı arabada..Sonradan ilave ettim...Onuda sıfırladı şimdi,tekrar ilave ettim...İşimiz var bunla Offf offf...

mutlu abi; arabayı çalışır vaziyette fan açarken kontrol et; su kaçağını bulma olasılığın yüksek; lpg regülatör su bağlantılarını kontrol et; radyatörü incele; sağ ön paspasın ıslanıyormu bak; v kayış etrafında ıslanmalar varmı bak, kaçağı bulamazsan işin zor...

10 Kasım'da Maslak'ta tüm trafik durmuş,İNSANLAR saygı duruşunda bulunurken, kornalar çalarken yürümeye devam edenler,okulun bahçesinde gülüp eğlenirken kıçını kaldırmayan,etrafında ne olup bittiğini anlamaya bile çalışmayan bir sürü nefes alan varlık vardı..Saygı duyduğumuz Atamız kurtarmış bizi çok şükürde,sizde arada kaynamışsınız.. Peki, sizin saygı duyduğunuz biri olmadığına göre, sizi kim kurtarıcak? Yazık

mutlu abi; arabayı çalışır vaziyette fan açarken kontrol et; su kaçağını bulma olasılığın yüksek; lpg regülatör su bağlantılarını kontrol et; radyatörü incele; sağ ön paspasın ıslanıyormu bak; v kayış etrafında ıslanmalar varmı bak, kaçağı bulamazsan işin zor...

Bakıcam söylediklerine Halil...Umarım sorunu bulabilirim....Teşekkürler..

ben de bakayım dediklerine
sorunlarımız çözülsün kışa rahat ve antfirizli girelim

10 Kasım'da Maslak'ta tüm trafik durmuş,İNSANLAR saygı duruşunda bulunurken, kornalar çalarken yürümeye devam edenler,okulun bahçesinde gülüp eğlenirken kıçını kaldırmayan,etrafında ne olup bittiğini anlamaya bile çalışmayan bir sürü nefes alan varlık vardı..Saygı duyduğumuz Atamız kurtarmış bizi çok şükürde,sizde arada kaynamışsınız.. Peki, sizin saygı duyduğunuz biri olmadığına göre, sizi kim kurtarıcak? Yazık

insanda beyin eksik olunca kimden kurtarırsan kurtar bi halt anlamaz, malesef akıl yoksunu da çok insan var ülkemizde..

insanda beyin eksik olunca kimden kurtarırsan kurtar bi halt anlamaz, malesef akıl yoksunu da çok insan var ülkemizde..

Ya bunlar bide genç Hakan abi, ülkenin geleceği bu insanlar. İleride ne halde olacağımız hakkında fikrim zaten vardı, iyice perçinlendi dün malesef..

kayseri de okullar 1 hafta tatil okula git gel benzinden tasarruf etcez ama maaştanda olcaz :D

Geri