Astra f Sfi & Astra H 1,6 t 180hp sizce hangisi ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nazi666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra f sfi mi yoksa & Astra h 1,6 t 180 hp mi ...

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rodajının bitmesi dileğiyle abijim bi yürürüz senle :D
tamamdır deniz bir de triger sıfır hata takıldı sanırım onun da etkisi var ben aracın üzerinden yapılan triger değişiminde hatasız yapabileceklerini düşünmüyorum biz motor dışardayken bile baya uğraştık motor üstündeyken trigerim 2 diş kayık çıkmıştı e haliyle makina yürümüyordu ya da dediğim gibi psikolojik zaten son bir senedir rahatsızım onun etkisi olabilir hızlı sanmam falan :D

bitsin şu rodaj abide bakalım ne olmuş :)

tamamdır deniz bir de triger sıfır hata takıldı sanırım onun da etkisi var ben aracın üzerinden yapılan triger değişiminde hatasız yapabileceklerini düşünmüyorum biz motor dışardayken bile baya uğraştık motor üstündeyken trigerim 2 diş kayık çıkmıştı e haliyle makina yürümüyordu ya da dediğim gibi psikolojik zaten son bir senedir rahatsızım onun etkisi olabilir hızlı sanmam falan :D
sente tamsa keyifli olmuştur

bitsin şu rodaj abide bakalım ne olmuş :)
anladım seni :D yahu benim iddiam yok araba yürür yürümez kendimi paralamam gittiği kadar zaten yaşlandık ama 1.6 beni gecerse harcadığım paraya oturur bir fasıl ağlarım :D işi iyice kızıştırayım yalnız sıkıntılarım bitsin ankaraya rakip bir makina çıkarmak boynuma borç oldu artıl let mi olur 20xe mi ona bakacağız şimdi para yok bu işler de parayla değilmi kardeşim :D

cengiz 1. vites ve ikinci vites kacta bitiyor.....benim de 1 ve 2 iyi 2 de 120 ye kadar cıkıyor ama 3.viteste cakılıyor araba aynı suratlenme yok ama 4.viteste 220 yi goruyor arac 7300 de kesiyor yani 4 ve 5 te iyi gidiyor ama 3.viteste resmen cakılıyor anlayamadım ben de o nedenle f20 kısa 3,72 arıyorum...rc 207 ile kalktıgımızda ben 2 nin sonuna kadar (120 km) 2 boy ondeydim 3 te cakıldım kaldım dislilerle ilgili mail atabilirmisin cuneytinay@yahoo.com parcalara bakabelden me
benim arac ın ustundeki de f20 3,72

yarıstan haber varmı denenmis mi araclar

Son düzenleme:
cengiz 1. vites ve ikinci vites kacta bitiyor.....benim de 1 ve 2 iyi 2 de 120 ye kadar cıkıyor ama 3.viteste cakılıyor araba aynı suratlenme yok ama 4.viteste 220 yi goruyor arac 7300 de kesiyor yani 4 ve 5 te iyi gidiyor ama 3.viteste resmen cakılıyor anlayamadım ben de o nedenle f20 kısa 3,72 arıyorum...rc 207 ile kalktıgımızda ben 2 nin sonuna kadar (120 km) 2 boy ondeydim 3 te cakıldım kaldım dislilerle ilgili mail atabilirmisin cuneytinay@yahoo.com parcalara bakabelden me
benim arac ın ustundeki de f20 3,72

yarıstan haber varmı denenmis mi araclar
abi bu hafta senin parçalara baktım sanzımancıya da sordum sıkıntıyı tarıf ettım bana o da senınkı gıbı mili asındırmıstır dedi ama maalesef bizdeki 4 sanzımanda da ısıne yarar parca yok konustuğumuz gibi sana ya sanzıman getırtelım ya da buradan bıraz daha arastırayım, cok kısa bır sanzıman grubu var arkadasımda almak ıstersen konusayım ama o drag için ayarlı 195 son süratte bitiyormus 3 de 4 de bile lastik yakabilirsin diğer söylediklerini deneyip cevap veririm sana ben henüz aracı detaylı denemedım kesıcıye sokmadım ama 3 de benım cok ıyı senınkı nasıl bıtıyor onu da sanzımancıya soralım hesaplasın

cengiz benim sorunum 3.viteste arac agır devirleniyor...yani bir ve 2 deki devirlenmesi cok iyi (rc 207 nin 0-100 7.1 saniye olarak yazıyor) arac 3.viteste resmen yıgılma yapıyor..4.vites ve 5 .viteste iyi 5 te 250 km görüyor acaba 3.vites dislisimi farklı bir de 3.viteste yaptıgı son surat 165 km...yani 1 ve 2 de iyi giden bir arac 3. viteste neden cakılıyor....xe4 arkadastan aldıgımda 3.vitesin iyi oldugunu soyluyordu benim aksine 1 ve 2 iyi 3 kötü..3.vites dislisindeki asınma ile ilgili bir sorun olabilir mi

195 km dusuk bir surat.....ben yine 240-250 km görmek istiyorum o nedenle bana göre degil olmazsa baska sanzuman bakalım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri