Astra f Sfi & Astra H 1,6 t 180hp sizce hangisi ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nazi666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astra f sfi mi yoksa & Astra h 1,6 t 180 hp mi ...

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cengiz benim sorunum 3.viteste arac agır devirleniyor...yani bir ve 2 deki devirlenmesi cok iyi (rc 207 nin 0-100 7.1 saniye olarak yazıyor) arac 3.viteste resmen yıgılma yapıyor..4.vites ve 5 .viteste iyi 5 te 250 km görüyor acaba 3.vites dislisimi farklı bir de 3.viteste yaptıgı son surat 165 km...yani 1 ve 2 de iyi giden bir arac 3. viteste neden cakılıyor....xe4 arkadastan aldıgımda 3.vitesin iyi oldugunu soyluyordu benim aksine 1 ve 2 iyi 3 kötü..3.vites dislisindeki asınma ile ilgili bir sorun olabilir mi

195 km dusuk bir surat.....ben yine 240-250 km görmek istiyorum o nedenle bana göre degil olmazsa baska sanzuman bakalım
tamam abi başka şanzıman bakalım ,abi aşağıda vereceğim linki bir incele böyle birşey yaptır olmazsa...
ama benim f20 de de 3 de zaten 160 falan yapabiliyordum seninki normal bence dediğin gibi yığılma falan yapmıyor ki aracın olması gereken o sanırım
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=47827

dedigin dogru da benim ki 160 km hıza gec cıkıyor agır devirleniyor...yani misal 5 saniyede cıkması var ..bir de 10 saniyede cıkması var ...dedigin formdaki konuya bakayım

dün gece chipli 2.0t astra h ile denedik fakat arıza yaptı araç. arıza yapmadığı zamanlardaki sonucta pek tahmin edildiği gibi değil:)

F20 de farklı bir kaç şanzuman var kimisinin 3 ü uzun kimisinin kısa mesela bendekide 3 ü uzun olanlardan

konuda emrenın adı gecıyorsa benım gordugum en hızlı turgo gsi onda dıye bılıyourmm + turbo gsi olarak selımın gsi de cok cıddıı yuruyor ıskenderundakı mehmetın arabada cok guzel yuruyor nvl odaıyıdır baska ne kaldıkı gsi bırde bı kırmızı gsi vardı let yaptılar sonra ne oldu bılmıurm sonuc hızlı deyılll adam gıbı saglıklı yurumesıdır

Hadi bakalım :(

Ben yazdıklarımda Emre olarak bahsettiğim arkadaşı karıştırmışım Ben başkasına Emre diye yazıyordum.

Kusura bakmayın

emre ben de oyle tahmin ediyordum.....1.6 t gecmen gerekir zaten...cunku rc 207 kadar hızlı degil ..uzun da da oyle olması gerekir fazla buyutmeye gerek yok 1.6 t yu
1 ve 2 de nasıl 2.0t

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri