astra g aksesuarları en ucuz nerden alınır(istanbul)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FAB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşım rami park ı karşısını tavsiye etmem.onda vectra yaptırdık aracı mafetti arka resistansı bile kesmiş o yüzden astrama yaptırmadım.ama bayrampaşa vede sonax da yaptırabilirsin garanti veriyorlar

ben zeytinburnunda film çektirdim sabah 0900 bıraktım arabayı 17.00 aldım. usta daha önce olan filmleri cıkartıp çekti bayagı zahmetli oldu arka camda resistansı 3 cm uzunluğunda kayıp var oda eski filmden kaynaklanıyor. temiz iş çıkarmışlar yinede 180 ytl verdim. komple (öncam hariç) yaptırdım...

modifiye olayını ist-aksarayda semtuning yaptı. mustafa beye selamlar

lastık ve jantlar fındıkzade de islam oto burdan islam beye selamlar

İslam Oto biraz uçuk fiyat veriyo gibime geldi marka olmayan jantlara ama..

İslam Oto biraz uçuk fiyat veriyo gibime geldi marka olmayan jantlara ama..

islam oto yeni kampanya başlatmış fiyatlar biraz düşmüş ayrıca kredi kartı olmayan arkadaşlar için senetli satış başlatmışlar. ilgilenen arkadaşlar duyurulur....

islam oto yeni kampanya başlatmış fiyatlar biraz düşmüş ayrıca kredi kartı olmayan arkadaşlar için senetli satış başlatmışlar. ilgilenen arkadaşlar duyurulur....
kampanyayı biliorum ama benim istediğim jantın 17 inçini bulamadılar askıya aldık:)

ben zeytinburnunda film çektirdim sabah 0900 bıraktım arabayı 17.00 aldım. usta daha önce olan filmleri cıkartıp çekti bayagı zahmetli oldu arka camda resistansı 3 cm uzunluğunda kayıp var oda eski filmden kaynaklanıyor. temiz iş çıkarmışlar yinede 180 ytl verdim. komple (öncam hariç) yaptırdım...

modifiye olayını ist-aksarayda semtuning yaptı. mustafa beye selamlar

lastık ve jantlar fındıkzade de islam oto burdan islam beye selamlar
z.burnu nun neresinde? adres verebilirmisin?

xenon almak isteyen arkadaşlar kadıköy ops tuning ten çok uygun fiyata alabilirler....

filim için o ne öyle arkadaşlar çok paralardan bahsediyorsunuz gelin ümraniye ye çizilmez american arka cam tek parça en fazla 120 ytl ye yapıyorlar sizin dediğiniz rakamlar bana çok geldi:confused: :confused:

24278_2_buyuk.webpbu farlardan istiyorum.Nereden alabilirim ve fiyatınıda yazarsanız sevinirim.

Aksaray SEM Tuning de Astra G için bilimum parça uygun fiyatlara satılmaktadır.Fiber body-kit,angel far,led stop,egsoz,filtre,yay vs. Aradığın özel bişeyler varsa yardımcı olurum.

Geri