Sallayın Selim Bey seviyesiz Arda bey' i.
Siz yine de unutmayın şunları:
1. ekonominin dibe vurduğu bir ortamda 10 senelik bir arabayı 13-14 e satamazsınız.
2. Her zaman 90-03 sonu astra G ler, sonradan özellikle de doğu bloku ülkelerinde üretilen diğer G lerden daha sağlam ve işçilik açısından da daha kalitelidir.
3. 22' ye astra alınacağına, tıpkı arkadaşlarım gibi 3-4 üzerine koyarak daha iyi leri (Mercedes A serisi, honda civic, vb..) gibi alınabilir
4. Ben 21 yaşındayken en azından bazı kardeşim yaşındaki tipler gibi bol keseden bmw kullandım, mercedes kullandım..astranın onlardan ne farkı var gibi
abuk kelimelerle kendimi küçük düşürmezdim.
5. Kimse malına kötü demez ama hem özel, hem de yetkili servislere de sorduğunuzda onlar için de en iyi astra G ler 98-03 sonu arası astra g lerdir.
6. yaptığım kontratlar gereği Shell ile anlaşmalarım doğrultusunda ''gizlilik'' prensibi ile söz konusu kişinin adını sizlerle malesef paylaşamam ama şunu unutmayınız: yüksek oktan, arabanız 1.6 nın üzerinde değil ise size yolda performans katmaz ancak yine de motorunuzu inanılmaz temiz kılar. bir boğaz temizliğinde bunun farkına varırsınız. Bu ispatlanmıştır. Ayrıca, twinport motorlu arkadaşlara önerim en temiz benzini kullanmalarıdır.
7. Yorumlarım canınızı yakmış olabilir beyler ama unutmayın: kimseye küfür etmedikten, ağır tacizde bulunmadıktan ve ''salla gitsin vb..'' cümleler kullanmadıktan sonra da hazırlığını yaptığınız ''Arda beyi banlayın'' gitsin anlayışı sanmıyorum ki işe yarasın.
haydi size kolay gelsin