astra g alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
size yaptıımız uyarının sebebini ilk yazdığım mesajda da yazdım bu uyarı sadece basit bir uyarıdır bunun banlama hazırlığı ve benzeri konularla uzaktan yakından alakası yoktur biz bu tür konuları yönetimle birlikte değerlendirip o şekilde bir karar alırız ama siz kendi isteğinizle üyeliğinizi iptal ettirmek isterseniz saygı duyarız.. iyi forumlar..

Sallayın Selim Bey seviyesiz Arda bey' i.

Siz yine de unutmayın şunları:

1. ekonominin dibe vurduğu bir ortamda 10 senelik bir arabayı 13-14 e satamazsınız.

2. Her zaman 90-03 sonu astra G ler, sonradan özellikle de doğu bloku ülkelerinde üretilen diğer G lerden daha sağlam ve işçilik açısından da daha kalitelidir.

3. 22' ye astra alınacağına, tıpkı arkadaşlarım gibi 3-4 üzerine koyarak daha iyi leri (Mercedes A serisi, honda civic, vb..) gibi alınabilir

4. Ben 21 yaşındayken en azından bazı kardeşim yaşındaki tipler gibi bol keseden bmw kullandım, mercedes kullandım..astranın onlardan ne farkı var gibi :kop: abuk kelimelerle kendimi küçük düşürmezdim.

5. Kimse malına kötü demez ama hem özel, hem de yetkili servislere de sorduğunuzda onlar için de en iyi astra G ler 98-03 sonu arası astra g lerdir.

6. yaptığım kontratlar gereği Shell ile anlaşmalarım doğrultusunda ''gizlilik'' prensibi ile söz konusu kişinin adını sizlerle malesef paylaşamam ama şunu unutmayınız: yüksek oktan, arabanız 1.6 nın üzerinde değil ise size yolda performans katmaz ancak yine de motorunuzu inanılmaz temiz kılar. bir boğaz temizliğinde bunun farkına varırsınız. Bu ispatlanmıştır. Ayrıca, twinport motorlu arkadaşlara önerim en temiz benzini kullanmalarıdır.

7. Yorumlarım canınızı yakmış olabilir beyler ama unutmayın: kimseye küfür etmedikten, ağır tacizde bulunmadıktan ve ''salla gitsin vb..'' cümleler kullanmadıktan sonra da hazırlığını yaptığınız ''Arda beyi banlayın'' gitsin anlayışı sanmıyorum ki işe yarasın.

haydi size kolay gelsin:)

Arkadaş senin 2003 sonrası astralarla bi sorununmu var,canınmı yandı bunlardan öyleyse söyle biz de bilelim.Hala saçma sapan yorumlar yapıyorsun ben bunlara sadece gülerim.Sen ne işçiliğinden bahsediyorsun,sen hayatında hiç araç üretim fabrikası gördünmü.Gördüysen bilmen lazım bu araçların montajından boyasına kadar hemen her şey otomasyondur.
Ayrıca bu "sallayın" gibi kelimeler hiç yakışmıyo seni tekrar uyarıyorum.Yüzyüze söyleyemeyeceğin kelimeleri sanal ortamda kullanma.

Son düzenleme:
O kelimeyi ben kullanmadım arkadaş. İyi bak bakalım yukarı önce kim kullanmış. Dikkatli oku.

ne yazık ki haksızsınız, 2008 astra g sahibiyim, işçilik, sağlamlık, kaporta, boya vs vs gibi tüm konularda araba eski modelleriyle aynı derecede iyi. benim de tavsiyem, benzincide (shell) size "abi 97 oktan al" gibi teklif yapıldığında bi daha düüşünün, 97 oktan kullandım memnun kalmadım. ama siz, eğer varsa bulup 100 oktan alırım, çok iyi diyorsanız, çevrenize de güveniyorsanız sizin bileceğiniz iş...

Arkadaşım İstanbul da Astra F piyasası senin o dediğin rakamın yanından geçmiyor. Astra G 98 fiyatı (net satış) 10-12 ; Astra F 98 fiyatı ise 9,5 - 10,5 dur.

fyi

yapma ya nerede o fiyatlar .. bi arkadaşım benimkine yazıldı vermedim.. 2 aydır arıyoruz 13-14 e benimkinin ayarında bulamadık.. lüften yardımcı olurmusun ( benimki 98 F gls otomatik 135 000 km de kaza değişen yok )

NOT. sahibinden de satılan astra f leri tam 1 yıldır takip etmekteyim...o dediğin fiyatlara ya çok sıkışık araç sahipleri ki ilan 3 gün sonra siliniyor yada feleğin çemberinden geçmiş araçlar..
feleğin çemberi değimini Türk Dil Kurumunmdan öğrenebilirsin

alırsan n joy paket al astra g nin modeli deri direksiyon çift airbag çelik vant cd çalr çok konforlu bir araç babamda 2004 ü var sorubsuz bir araç tavsiye ederim

Sayın Arda bey,

9.5 a astra f in en patlağını alabilirsiniz önce onu bi söylemeliyim diğer f kasa sahibi arkadaşlarım hatta abileriminde söylediği gibi.temiz bi astra f i çok sıkı pazarlıkla en ucuz 12 den aşağıya almanız imkansıza yakın zor..ya kazalıdır ya rektifiyelidir yada kronik sorunu falan vardır o yazdıgınız fiyat aralıgındaki arabalar.patlaktır işte anlayacağınız.işçilik demişsiniz.astra g ye göre tabiki biraz daha zayıf bi işçiliğe sahip,doğal olarak astra f astranın ilk çıktıgı kasa,kadett sonrası astra olmasının başlangıcı ve astra g den bir önceki model..siz hiç astra f in içine binip işçiliğini görüp sonra o yıllarda üretilen fiesta,civic gibi aynı ayarda arabalara bindinizmi?bindiyseniz eğer, o arabaların işçiliği astra f den iyi diyosanız o sizin araba anlayışınızdan kaynaklanıyo.ayrıca 100 oktan benzin ben hiç görmedim istanbulda malesef..saygılar Arda bey ve keyifli forumlar.

ana soruya gelicek olursak bence hala çok güzel tasarımı olan ve hala üretilen bi araç astra g.ben gayet beğeniyorum.hatta bana göre orta konsol tasarımı astra h a göre bile daha güzel bi tasarımı var:) [h kasacı arkadaşlarımız kızmasın lütfen bence dedim;) ]

Geri