astra g alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşım İstanbul da Astra F piyasası senin o dediğin rakamın yanından geçmiyor. Astra G 98 fiyatı (net satış) 10-12 ; Astra F 98 fiyatı ise 9,5 - 10,5 dur.

fyi

arda bey,
o fiyatlara piyasadan araba alabiliyorsanız alınız, güle güle kullanınız.

Ancak yorumlardan anlaşılacağı üzere bizlerin astra f lerine o fiyatlara pek bakamayacağınız aşikardır.örneğin benin aracımın motorsuz halini, 10500 e satabilirim, o da sıkı pazarlık ediyosanız mümkündür.

konuyu ilk kez açtım ve neden tepki almakta olduğunuzu merak ettim, diğer insanların severek kullandığı, ekmeğinden canından arttırdığı paralarla satın almış olduğu araçları aşağılayan yorumlar yapmakta hiç çekinmediğinizi görünce, bu tepkileri oldukça haketmiş olduğunuz aşikar.

Bölüm sorumlusu arkadaşların uyarıları forum kuralları gereğidir. "fyi"

bu arada 22bine astra g de oldukça iyi seçenekler vardır diye düşünüyorum, piyasasını bilmiyorum.
hatchback ve siyah olursa tadından yenmez diye düşünüyorum :D

Astra gibi ikinci el piyasasının en çok aranan arabasından edeceğiniz zarar fazla olmaz.

2005 astra g kasa kullanıyorum.98 model astra dan 2007-2008 astra g ye kadar pek aracı kullanma ve inceleme fırsatım oldu. kişisel fikrim şudur astra g opelin klasik bir aracıdır.tüketiciye kendini kabul ettirmiştir. 2. el piyasasıda pek çok markanın pek çok modelinden daha iyidir. iyi forumlar...

Talep olmasa 10 yıldır üretmezler. Biz 2007 ylında Aldık G Classic. 2 ay sıra bekledik.

Bu arada konuyu açan arkadaştan haber yok.Araç aldımı haberi olan varmı?

arkadaşım ben astra g den o kadar zevk aldım ki aabayı sattıktan sonra yine gittim astra aldım

n1008282717_293551_2654.jpg

bence 22.000tl astra h alın en azından yeni kasa satması daha kolay olur nede olsa yeni kasa.HARUN KAŞIKÇI

Geri